Preotul Ioan Ilie a trecut la cele vesnice

4

Parintele Ioan Ilie, slujitor si preot paroh al Bisericii “Sf. Trei Ierarhi” din Piatra Neamt, a trecut la cele vesnice in cursul zilei de ieri, 22 februarie. Decesul sfintiei sale a survenit in urma unor complicate probleme de sanatate in fata carora medicii au stat neputiinciosi.

Trupul neinsufletit al parintelui Ioan Ilie va fi adus in Piatra Neamt, iar slujba de inmormantare va avea loc la Grinties duminica, 27 februarie, dupa Sf. Liturghie.

Dumnezeu sa il ierte!

Stiri Neamt

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Ioan spune

  Dumnezeu sa te ierte iubite parinte Ioan.
  Prea repede ai plecat de langa noi. Nu vom mai merge niciodata impreuna la pescuit…

 2. rusu costel spune

  Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnesca si sa ne ierte si pe noi pacatosii! A fost un preot paroh din 1991 foarte bun, s-a zbatut mult pentru saraci, tinea o cantina cu peste 60 de oameni in nevoi, era mereu plina biserica la slujbe , tinea cuvantari pline de duh si intelepciune; a plecat devreme dintre noi la numai 54 de ani dupa luni de suferinta grea.Azi e depus pana maine in biserica „SF. Trei Ierarhi”.Condoleante familiei indurerate (sotie si doua fiice).

 3. Raluca spune

  Este foarte trista aceste veste. Parintele avea un dar unic de a intelege lumea, realitatea de aici si cea de dincolo… cea spirituala. Este dureros ca a plecat atit de devreme dintre noi, dar Dumnezeu are judecatile Lui. Avea o intelegere profunda si o mila fata de omul contemporan, cu toate scaderile lui si cu capcanele ce ne pindesc din toate partile. Cred ca cea mai buna forma de a-i cinsti memoria este pentru noi (ce ce i-am fost nevrednici fii duhovnicesti)sa ne continuam drumul acestei vieti asa cum ne-a invatat Parintele fara odihna, neincetat, mai ales prin pilda propriei sale vieti. Condoleante familiei Parintelui! Dumnezeu sa il odihneasca!

 4. Irina spune

  Dumnezeu sa il odihneasca pe Parintele si sa ii daruiasca viata vesnica, in bucurie si lumina, alaturi de cei bineplacuti ai Sai! Suntem alaturi de familia indurerata cu tot sufletul nostru. Cu siguranta, lumea va fi mai saraca fara prezenta alaturi de noi a Parintelui. Insa stim si nadajduium ca Parintele este alaturi de noi si se va ruga pentru noi din Raiul pe care ni l-a propovaduit cu cuvintul si mai ales cu faptele sale!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate