Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni 2012

0

Tinerii cu vârste între 16 şi 30 de ani, din toate statele membre ale UE, sunt invitaţi să participe într-un concurs pe tema dezvoltării UE, a integrării şi a anumitor aspecte legate de identitatea europeană.


„Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni” este decernat proiectelor care promovează întelegerea europeană şi internaţională, favorizează dezvoltarea unui sentiment comun de identitate europeană şi de integrare, reprezintă modele pentru tinerii care trăiesc în Europa şi oferă exemple concrete de viaţă ale europenilor care trăiesc în cadrul aceleiaşi comunităţi. Participanţii se pot înscrie individual sau colectiv.
Reprezentanţii tuturor celor 27 de proiecte naţionale selectate vor fi invitati într-o excursie de patru zile la Aachen, în Germania, pentru a participa la ceremonia de decernare a premiilor ce va avea loc pe 15 mai 2012.
Data limită pentru inscriere este: 23 ianuarie 2012.

Premiul cel mare este in valoare de 5000 de euro, premiul al II-lea este de 3000 de euro, iar premiul al III-lea este de 2000 de euro. Cei trei laureati vor fi invitati sa viziteze Parlamentul European din Bruxelles sau Strasbourg.

Mai multe informatii aici.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate