Premiu pentru AJOFM Neamt

0

Reprezentantii ai Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt , au participat in perioada 16-17 noiembrie 2011, la Sambata de Sus, in judetul Brasov, la Conferinta Internationala „Inovatie si calitate in sectorul public”.Conferinta a fost organizata de Ministerul Administratiei si Internelor, pentru a promova experienta si rezultatele remarcabile ale administratiei publice din Romania, punandu-se in valoare cele mai eficiente si inovative practici.


Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt, a fost premiata in cadrul sectiunii 2 „Imbunatatirea serviciilor publice prin management orientata spre satisfactia beneficiarilor” cu Proiectul INTERNSHIP- Parteneriat de pregatire a tinerilor absolventi pentru debutul in cariera, ocupand locul III.

Elementul inovativ il constituie un complex de activitati de transfer de cunostinte si de practica fiind considerat unul dintre cele mai moderne si de actualitate metode de dezvoltare personala care asigura performanta profesionala a persoanelor care il parcurg.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate