Premieră la RAR. O femeie a preluat conducerea instituției

2
  • La debutul primăverii, înregistrăm o premieră la Registrul Auto Român! O doamnă a preluat conducerea instituției!

Alina Niță este de astăzi noul director general al RAR (*structura centrală). Aceasta este în echipa Registrului Auto Român de 7 ani, iar în ultimii doi a fost director economic. De profesie economist, este determinată să-și concentreze acțiunile de management asupra digitalizării, debirocratizării și gestionării instituției din punct de vedere economic, într-un context dificil, generat de acutizarea problemelor din piața auto.

Sunt adepta comunicării transparente și a identificării soluțiilor aplicabile cu celeritate. Mă voi implica activ, împreună cu colegii mei experimentați din zona tehnică, pentru ca Registrul Auto Român să garanteze prin toate pârghiile creșterea siguranței în trafic. După 7 ani în RAR, știu ce așteptări au oamenii care ne trec pragul și nu voi ezita să dovedesc că respectul pentru clienți, profesionalismul angajaților și calitatea activităților prestate sunt o normalitate. Despre toate proiectele care îmi vor defini mandatul de director general vă voi informa constant. Până atunci, vă doresc o primăvară plină de speranță!

Cu prețuire,
Alina Niță
Director General al Registrului Auto Român

Comunicat de presă

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. All spune

    Ești și adepta la 150 lei în certificat?

    1. Alexandru spune

      De ce moderat,, nu e de ajuns 150 de lei?? Trebuie mai mult,, sărim la 250?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate