Prelungirea traseului Piatra Neamț‑Vaduri‑Bicaz până la cabana Izvorul Muntelui

Ținând cont că, în momentul de față din cartierul Dodeni‑Bicaz și până la Cabana Izvorul Muntelui nu există transport public de persoane, precum și faptul că în Izvorul Muntelui locuiesc elevi care învață la școlile din oraș, precum și salariați care își desfășoară activitatea la pensiunile din orașul Bicaz, cu atât mai mult cu cât, localitatea Izvorul Muntelui este zonă turistică, fiind tranzitată către Parcul Național Ceahlău, se impune prelungirea traseului Piatra Neamț‑Dodeni până la Cabana Izvorul Muntelui, prin stabilirea a 5 noi locații, în programul de transport public local de persoane, prin curse regulate.
Consiliul local al orașului Bicaz hotărăște aprobarea prelungirii traseului Piatra Neamț‑Vaduri‑Bicaz până la cabana Izvorul Muntelui inclusiv.
Se stabilesc noi locații pentru stații de autobuz/microbuz (transport persoane) pe porțiunea de traseu prelungit potrivit celor spuse mai sus, pe zone, după cum urmează:
1. Intrare Izvorul Muntelui (intersecție DN 15 cu DJ 155 F)
2. Biserica Izvorul Muntelui
3. Captare
4. Furcitură
5. Cabana Izvorul Muntelui

Amplasarea efectivă a stațiilor pentru oprirea vehiculelor în zonele stabilite, se va face prin hotărâre a CL, cu respectarea strictă a prevederilor art. 35 alin (2) din ordonanța 43/1997 privind regimul drumurilor precum și ale art.5, allin (3) din Ordonanța de Urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. cineva spune

    Un program pentru acest traseu unde gasim?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate