Pregatiri pentru disputa Romania – Luxemburg de la Piatra Neamt

0

Miercuri 23.02.2011 a avut loc o întrunire preliminară între Federaţia Română de Fotbal, în calitate de organizator, F.C. Ceahlăul Piatra Neamţ, în calitate de gazdă,  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ, Gruparea de jandarmi Mobilă Bacău, responsabili cu asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Partida este caracterizată de către organizator ca fiind una cu grad ridicat de risc, datorită nivelului competitiv, fiind un meci între două reprezentative internaţionale, a numărului mare de suporteri care participă la astfel de evenimente.

Au fost stabilite, de principiu, programul celor două echipe şi oficiali, cazarea, protecţia acestora, iar în ceea ce priveşte spectatorii, măsurile ce se impun pe parcursul deplasării către stadion, atât localnici, dar şi cei ce vor veni din alte localităţi, locurile şi modul de acţiune a elementelor de dispozitiv din cadrul filtrelor preliminare de acces, modul de acces în obiectiv, supravegherea publicului, prevenirea şi descurajarea manifestărilor de violenţă şi de intervenţie în cazul producerii unor evenimente deosebit de grave.

Meciul Romania – Luxemburg va avea loc pe 29 martie la ora 20.45, pe stadionul din Piatra Neamt.

Pe aceeasi tema: http://ziarpiatraneamt.ro/meciul-romania-luxemburg-disputat-in-martie-in-piatra-neamt/

Stiri Neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate