Prefectura nu a confiscat nicio acțiune a ”Crucii Roșii”

0

În spațiul public au apărut informații interpretate în mod tendențios conform cărora o acțiune de ajutorare a sinistraților de la inundațiile din Văleni ar fi fost inițiată de Crucea Roșie și ”confiscată” în scopuri de imagine de prefectura Neamț.

Contactat telefonic, reprezentantul Crucii Roșii, domnul director Florin Pâclea ne-a declarat:

Eu am trimis un mail și am spus că au fost distribuite niște ajutoare constând în ciment, dar nu am spus că ajutoarele aparțin Crucii Rosii, sau cuiva.
Noi, ca și voluntari, am participat la distribuție. De aici s-a creat această confuzie pentru că atunci când s-a făcut acțiunea, prefectura a dat un comunicat scurt și a spus exact despre ce e vorba.
Eu abia astăzi am trimis câteva poze cu voluntarii dar n-am spus că aceste ajutoare aparțin Crucii Rosii.
Noi am participat la o împărțire de ciment la nevoiașii afectatați de inundații. Acțiunea a fost avizată de către doamna prefect, și nu am spus nicăieri ca acest ciment aparține Crucii Roșii. Eu am tras concluzia că noi, cei din Crucea Roșie, fiind în Comitetul pentru Situații de Urgență, de asta am fost selectați de doamna prefect, că putea să ia alt ONG, sunt atâtea care puteau împărți.
E o confuzie aiurea, eu sunt de aproape 20 de ani în Crucea Roșie și n-am fost târât în așa o măgărie.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate