Prefectura Neamț ține ‘Deschis’ la Permise și Înmatriculări, pe 16 august

0

Angajații Serviciului Permise și Înmatriculări din Neamț vor avea program normal de lucru vineri, 16 august- zi declarată nelucrătoare pentru bugetari (cu recuperarea programului) ca să unească ziua liberă de 15 august cu sfârşitul de săptămână. 

Decizia a fost luată prin ordin de prefect.

În vederea asigurării continuității funcționării corespunzătoare a instituției, a analizei programărilor efectuate de nemțeni pentru depunerea sau obținerea unor documentații, Daniela Soroceanu, prefectul județului,  prin Ordinul de Prefect nr. 311 din 13.08.2019, a stabilit ca salariații Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, ai Compartimentului informare, relații publice, secretariat și arhivă, ai Compartimentul gestionare acte administrative, petiții, audiențe, relații cu publicul și Biroul Apostilă să își desfășoare activitatea, vineri – 16 august a.c., conform programului de lucru normal, respectiv între orele 08.30 – 14.00″, se arată într-un comunicat de presă emis de Instituția Prefectului Județului Neamț.

În aceste condiții, nemțenii sunt așteptați la sediile instituției pentru rezolvarea sau obținerea informațiilor necesare, conform solicitărilor acestora.

Mai multe detalii puteți găsi aici.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate