Prefectura a ”descins” la primăria Roznov

1

O echipă de la Prefectura Neamț a mers la ultima ședință de consiliu local de la primăria Roznov.

O mulțime de nereguli sesizate către prefectură s-au confirmat. Șeful poliției locale a zburat, directorul Căminului pentru persoane vârstnice Roznov a decolat și el, s-au scos la concurs posturile de secretar si contabil șef și altele.

”Deja au apărut primele rezultate în urma dezbaterilor din ședința ordinară a Consiliului local Roznov din data de 30.01.2019, a solicitărilor venite din partea consilierilor PSD:

1.Încetarea raportului de muncă cu persoana pensionară care se erija în comandantul Poliției Locale Roznov, deși în statul de funcții apărea că agent pază.

2. Încetarea delegarii din funcția de director al Căminului pentru persoane vârstnice Roznov și scoaterea postului la concurs.

3. Scoaterea la concurs a posturilor de secretar și contabil șef.

4. Reorganizarea efectivă a întregii activități în OBOR și BAZAR.

5. Fixarea unei întâlniri ultimative cu firma Prisma SRL, concesionarä a contractului de distribuție gaze naturale. ”spune viceprimarul Constantin Hodor

Cel mai bine este să vizionați ședința de consiliu local de mai jos și să trageți singuri concluziile.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. Cerasela Platz spune

  Iubiti, onorati roznoveni,

  Drept roznoveanca, iubesc tot ce inseamna orasul Roznov. Am urmarit cu atentie deosebita, rational, logic, obiectiv, sedinta inregistrata, care a fost infaptuita, prezenta fiind si doamna Prefect. Drept cetateni, roznovenii platesc taxe, impozite, de aceea este corect, omenesc, competent, sa fie serviti de catre toti angajati Primariei Roznov. Cum afirma si doamna Prefect, NU conteaza din ce partid fac parte angajatii Primariei. Adaug la ce a subliniat doamna Prefect, ca de asemenea, problemele personale, animozitatile, subiectivismul, nu au ce cauta in functiile si responsabilitatile angajatilor Primariei. Doamna Prefect inspira incredere, vointa de a munci competent, de a servi cetatenii. Multumita cetatenilor care platesc taxe, impozite, amenzi, angajatii Primariei au salarii, au un trai prosper. Roznovenii vor sa fie respectati, ascultati, reprezentati, serviti conform legilor in vigoare. Daca primarul actual din Roznov, a comis ilegalitati, trebuie amendat conform legilor in vigoare. Iubiti roznoveni, competenta fara transparenta, curaj, obiectivitate, rationament, nu se poate infaptui. Datorita nerespectarii muncii si angajamentelor, la Primaria Roznov, bugetul este precar, deficient. Atat investitii externe cat si investitii interne, pot fi posibile doar daca Primaria, ca echipa, este competenta. Respectul se merita, muncind corect, in slujba tuturor cetatenilor. Cine ignora legile, trebuie sanctionat, destituit, in functie de gravitatea neregulilor. Doar fiind competenta, Primaria Roznov, va obtine respectul, increderea cetatenilor. Doar respectand legile in vigoare, angajamentele luate, doar astfel Roznovul, va MERITA un buget mai mare, atat de la Bucuresti, cat si multumita Uniunii Europene. Doar astfel exista sanse concrete, de a merita investitori din Tara, cat si din afara Tarii, care sa fie atrasi, interesati sa infaptuiasca economic vorbind, in slujba roznovenilor, prin firmele, consultantele, initiativele propuse. Fara infrastructura si fara competenta Primariei, nu este nimic realizabil. Nu in ultimul rand : Nu exista mai frumos, mai mare dovada de PATRIOTISM decat OMENIA, unitatea binelui, competenta, respectarea legilor, gospodarirea constiincioasa, ocrotirea faunei si florei, folclorului, VOLUNTARIATUL, ajutorul reciproc, organizarea eficienta, autenticitatea, originalitatea. PROFESIONALISMUL drept reper moral. Doar astfel Roznovul MERITA progresul, inovatiile, buget consistent permanent, recunoastere si rezultate ireprosabile. ASTFEL SA NE AJUTE DUMNEZEU. NIMIC FARA DUMNEZEU. REGELE Carol I al ROMANIEI, ne-a DOVEDIT ca se poate daca este VOINTA, CONSTIINTA, HARNICIE, VOLUNTARIAT. Sa preluam din orice sistem de guvernare din lume, tot ce este bun, viabil, aplicabil, subiectiv, logic, de AJUTOR pentru toti cetatenii. DOAMNE AJUTA.

  Cu recunostinta,
  Cu deosebit respect,
  Cerasela Platz

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate