Prefectul nu are dreptate, politia nu are dreptate, parchetul nu are dreptate, Inspectoratul de Stat in Constructii nu are dreptate, alte consilii judetene nu au dreptate. Singurul care are dreptate este Consiliul Judetean Neamt prin vocea tovarasului Culita Tarata

4

1. Prefectul a spus ca s-a deschis un dosar penal pentru infractiunea de incalcare a legii privin autorizarea in constructii.
2. Politia zice la fel ca prefectul, ca trebuie autorizatie de constructie.
3. Parchetul a dat un ordin de sistare a lucrarilor tot din cauza autorizatiilor de constructie care nu exista.
4. Inspectoratul de stat in constructii zice ca e nevoie de autorizatie de constructie.
5. Consiliul Judetean Timis zice ca e nevoie de autorizatie de constructie si chiar a eliberat una pentru prospectiuni.
6. Cei de la Prospectiuni SA recunosc ca este nevoie de autorizatie de constructii pentru ca in judetul Timis au cerut si primit o asemenea autorizatie de constructie.
Tovarasul Culita Tarata ne prezinta o hartie trimisa de catre cabinetul ministrului de la Ministerul Dezvoltarii catre cei de la Prospectiuni in care se spune ca nu e nevoie de autorizatie de constructie.
Asadar, toti cei care ziceam ca este nevoie de autorizatie de constructie suntem niste prosti iar singurul care are dreptate este tovarasul Culita Tarata ……..
Sper ca nu se va supara tovarasul Culita Tarata daca imi dau si eu cu parerea de nestiutor si zic ca nu prea inteleg cine a semnat in locul domnului Dragnea.
act-semnat-dragnea  act-semnat-dragnea-2

Cei de la Pro Democratia au avut amabilitatea de a ne oferi raspunsul primit de ei de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si nu stiu cum, dar se cam bat cap in cap cele doua hartii. Eu tind sa o iau mai in serios pe cea de mai jos fiind emisa de autoritatea cea mai avizata si anume Inspectoratul de Stat in Constructii si semnata chiar de inspectorul general.
Chiar vom trimite aceste acte catre emitenti sa ne dea si noua o lamurire cum e cu prospectiunile astea in Neamt.
prodemocratia-raspunsprodemocratia-raspuns2

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Gelu spune

  @Lary: cred ca presa aservita este mai potrivita pt dvs.

 2. elena spune

  ba chiar asteptam sa vedem pana unde isi intinde domnul presedinte coarda.de obicei cand se exagereaza, ca in cazul acesta, coarda cedeaza intr-un moment neasteptat…posibil sa plesneasca tocmai in fata

 3. elena tamba spune

  S-ar putea intimpla ca nunii chiar sa nu stie ca numai Culita Tarita are dreptate. Siatunci hai sa dam in cei care arata cine estew culita tarata si ce minuni mai face el

 4. Lary spune

  Sunt curios,dupa ce nu va mai fi Culita Tarata,ce face d-nul reporter,iese la pensie?!Ne-am cam saturat sa ne intoxice cu aberatii si un intreg circ la adresa lui Tarata,chiar alte subiecte in judet nu mai exista?Nu conteaza nici o hartie oficial,conteaza doar ce e declarat Tarata in viziunea d-nul Iosub,ne-am saturat de dezinformare d-nule reporter de ziar obscur.

  ADMIN: Domnule comentator. Nu va aflati intr-un spatiu public unde venim noi peste dumneavoastra cu informatii. Aici sunteti intr-un mediu virtual unde ne puteti „ucide” cu un clic de mouse. Deci nu va obliga nimeni sa intrati pe acest site care inteleg ca nu va place.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate