Prefectul de Neamt l-a amenintat pe Gheorghe Stefan sau este cea mai penibila scuza pe care puteau sa o inventeze PDL-istii ca sa explice lipsa de sustinere a edilului pentru Traian Basescu ?

3

Prefectul de Neamt l-a amenintat pe Gheorghe Stefan sau este cea mai penibila scuza pe care puteau sa o inventeze PDL-istii ca sa explice lipsa de sustinere a edilului pentru Traian Basescu ?

Asteptam si reactiile prefecturii , dar la cum am vazut noi ca vorbeste si se comporta domnul prefect avem convingerea 99.99% ca este genul de om care isi analizeaza fiecare cuvant si mai mult ca sigur nu a facut el greseala sa ameninte primarii si chiar daca , prin reducere la absurd, ar fi amenintat astazi la sedinta primarii tot nu explica lipsa lui Gheorghe Stefan de pana acum .
Oricum situatia este foarte simpatica cu o trecere brusca de la un prefect care facea ce voia Gheorghe Stefan dinainte ca acesta sa scoata pe gura ideea , la un prefect care „il ameninta” .
Ne cerem scuze ca am intrebat unde e don’ Stefan dar eram curiosi cum de nu il mai tine in brate pe Baselu’ si dincolo de discutile care vor urma a fost foarte simpatica pauza in care au intrat PDL-isti pana ce s-au hotarat ce sa raspunda .

Iosub Robert

RASPUNS PREFECTURA
Referitor la afirmaţiile făcute de reprezentanţii Partidului Democrat Liberal în cadrul conferinţei de presă susţinută în data de 25.07.2012, conform cărora prefectul judeţului Neamţ ar fi ameninţat primarii cu destituirea din funcţie, vă facem cunoscut următoarele:
În data de 25.07.2012, la sediul Instituţiei Prefectului a avut loc o instruire cu primarii şi secretarii unităţilor administrativ teritoriale din judeţul Neamţ cu privire la desfăşurarea Referendumului Naţional pentru demiterea Preşedintelui României.
Unul dintre aspectele asupra căruia domnul prefect Ilie Dumitru Haralambie MITEA a insistat este cel al desfăşurării corecte şi legale a referendumului şi, mai ales, a asigurării transparenţei procesului electoral. În acest sens, s-a dat citire şi reglementărilor legale prevăzute în Legea nr. 3/2000, în speţă art. 52 şi 54 care prevăd următoarele: împiedicarea prin orice mijloace a liberului exerciţiu al dreptului de a participa la referendum se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi (art. 52), respectiv oferirea sau darea de bani ori de alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze sau să nu voteze în cadrul referendumului se pedepseşte cu înschisoare de la 6 luni la 5 ani (art. 54).
Instituţia Prefectului – Judeţul Neamţ asigură respectarea legalităţii în desfăşurarea proceselor electorale în judeţul Neamţ şi nu poate fi implicată sub nici o formă în discuţii şi dispute politice locale prin afirmaţii iresponsabile ale unor politicieni.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    Nu cred că prefectul l-a amenințat pe primarul Gheorghe Ștefan! Restul e ciocolată la pahar.

  2. iosefini spune

    @cris99. Mai informeazate putin si vei vedea cat de corect este acest prefect! Intreaba daca il cunoaste pe ILIE CARABULEA si pe prim-procurorul din SIBIU care este arestat la pachet cu baronul de SIBIU ILIE CARABULEA SI CUM AU COLABORAT INTRE EI!!! Dupa, iti vei da seama de „sfintenia” de care da dovada acest prefect si mai vorbim.

  3. cris99 spune

    Tot respectul si consideratia noastra pentru un prefect cinstit , documentat si categoric atunci cand e vorba de legalitate si civism.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate