Prefectul de Neamț îndeamnă, cu propriul exemplu, donarea de sânge pentru victimele războiului din Ucraina

0

Ministerul Sănătății a anunțat că Centrele de Transfuzie Sanguină din întreaga țară își stabilesc programul în timpul săptămânii până la ora 17.30 pentru ca toți cei care doresc să poată dona sânge pentru militarii și cetățenii răniți în urma atacurilor Federației Ruse asupra Ucrainei.

Pentru informații suplimentare despre donarea de sânge vă rugăm să consultați site-ul Institutului Național de Hematologie Transfuzională: https://www.inht.ro/conditii-de-admisibilitate-la-donarea-de-sange/. Lista completă a centrelor unde puteți dona, dar și adresele și numerele de telefon sunt afișate aici: CENTRE DE TRANSFUZIE.

În acest sens, și prefectul de Neamț s-a mobilizat și a mers la centrul din Piatra-Neamț să doneze sânge pentru victimele conflictului militar din țara vecină, îndemnând și pe alții să procedeze la fel. De asemenea, cu această ocazie a mulțumit tuturor celor care sunt solidari și s-au implicat enorm în alinarea dramei refugiaților ucraineni.

„După atâtea zile în care am văzut adevărate drame, știind că în Ucraina sunt oameni care luptă cu arma în mână și oricând ar putea fi victime ale războiului, azi am fost la Centrul de Transfuzie Sangvină din Piatra-Neamț și am donat sânge.

Un gest simplu pentru mine, dar dătător de viață pentru cei care luptă pentru apărarea Ucrainei!

Vă rog mergeți și donați toți cei cărora starea de sănătate vă permite!

Programul la Centrul de Transfuzii, situat pe Bd.Traian, nr. 5, Piatra-Neamț, este zilnic între 7 și 17.30.

Donați pentru Ucraina! Fiți salvatori! Sângele înseamnă viață!”, a declarat Adrian Niță, prefectul de Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate