Prefectul de Neamț a explodat: ”Nu înțeleg de ce trebuie la 10 să intrăm în case”, ”Nu înțeleg de ce trebuie să mă izolez”

14

George Lazăr, prefectul județului Neamț și președinte al PNL Neamț, prezent la o emisiune tv, sătul probabil de aberațiile pe care a trebuit să le aplice în calitate de prefect, a criticat în termeni duri unele măsuri ce au fost luate de guvernul PNL pentru combaterea pandemiei.

Măsurile acestea care s-au tot luat în ultimii doi ani de la debutul pandemiei și până în prezent, unele dintre ele eu fost de neînțeles, au fost măsuri, din punctul meu de vedere, ușor absurde sau ilogice.
De la măsura dată de Orban de a închide piețele, care a fost o nebunie din punctul meu de vedere, la măsura de a interzice pelerinajele la biserici sau la Sf. Parascheva de la Iași, o măsură absurdă, am ajuns la măsuri la care s-a ieșit cu armata pe stradă…
Dacă la restaurant, la 3% incidență ai voie să ocupi 50% din restaurant, la o sală de cinema sau de spectacole la 1% ai grad de ocupare 30%.
Nu înțeleg eu de ce trebuie să stăm pe afară până la 10 și de la 10 trebuie să intrăm în casă. Nu înțeleg ce se întâmplă după 10…
Sunt niște măsuri impuse care nu au logică. Dacă persoana vaccinată ia covid și dă covid, sigur vaccinul este foarte important și eu sunt vaccinat cu doza 3, dar atât timp cât eu ca vaccinat pot să iau și pot să transmit covid și dumneavoastră nevaccinat puteți să luați și să dați covidul mai departe. Nu înțeleg de ce trebuie să mă izolez de dumneavoastră.
” a spus președintele PNL Neamț, care este și prefect de Neamț.

Tot ce a spus domnul George Lazăr este perfect reflectat de realitate. Multe măsuri luate de guvernul României au fost aberante și nu au ajutat cu nimic lupta contra pandemiei, ba, din contra, au stresat inutil oamenii care s-au revoltat contra tuturor regulilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
14 Comentarii
 1. Justin spune

  D-ul prefect trebuia sa aiba acest punct de vedere in momentul in care acele masuri aberante au fost impuse de PNL, nu acum cand a ramas fara functie si nu-l mai baga nimeni in seama! Acest comportament spune multe despre caracterul acestui om. Nu cred ca are loc in PSD, poate in AUR!

 2. Trifas Alexandru spune

  Și tu de ce ai făcut vaccin atunci???

 3. Laur spune

  Noapte tre sa care ei pădurile că sa nu i vadă nimeni sa.i reclame chiar nu se stie

 4. Eu spune

  Probabil simte un vânt rece pe la ceafă!

 5. Cititor spune

  De ce nu a ieșit în presă acu doi ani, să ” explodeze „?

 6. Emilian Barbu spune

  Ce explozie, ca de petarda uda si expirata ! Fisssss!!! Stie ca va fi schimbat si isi creaza o minidizidenta. Oarecum rusinos.

 7. Grigore Marc spune

  O fi sau nu o fi?Răspunsul la întrebare peste 50 de ani, după deschiderea arhivelor…dacă mai trăim să le vedem!

 8. Andrei Varga spune

  Exact așa ne simțim și noi cu voi de doi ani de zile .
  Să faceți poze cu fotoliile, în veci liberalii nu veti mai pupa puterea în Romania, soarta țărăniștilor va așteaptă .

 9. Dragos Bogdan spune

  Intreaba-i pe NeoMarxisti,ei stiu de ce !

 10. Dumitriu Ion spune

  Suta la suta sunt cu totul în asentimentul domnului prefect, întrebări logice și curajoase chiar dacă este reprezentantul guvernului în teritoriu, felicitări pentru poziția curajoasa luată!!!

 11. Cetatean spune

  Pregătește trecerea la PSD

 12. Balus Elena spune

  Are perfecta dreptate prefectul.

 13. legio spune

  Sindromul Havana, urmarirea si controlul total al oricarei individ cu constiinta se face prin orice fel de metode , scopul scuza mijloacele ,vorbele unui continuator al marxismului ,, nu stii te invatam ,nu poti te ajutam dar daca nu vrei te obligam” !!!

 14. Schmidt Rdolf spune

  Pai daca are domn` prefect nelamuriri sau opinii diferite fata de ale guvernului, de ce nu da cu pumnul in masa la partid? Ca doar prim-ministrul e liberal, iar el personal se poza prin presa cu „echipa castigatoare„, nu? Ce motive ar avea sa nu-l asculte? Sau cuvantul domniei sale nu prea conteaza in partid, la nivel central?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate