Prefectul Adrian Niță și Primarul Carabelea, discuții de colaborare și implicare în interesul comunității: „Mă bucur că astăzi am putut găsi în primarul orașului un partener de dialog”

1

Având în vedere afirmațiile false lansate în spațiul public cu privire la motivele care determină întârzierea sau blocarea lucrărilor derulate în mun.Piatra Neamț, Prefectul județului Neamț, Adrian Niță, i-a propus zilele trecute domnului primar Andrei Carabelea o întâlnire pentru a discuta în mod constructiv despre stadiul lucrărilor la coridoarele de mobilitate urbană și despre conducta de canalizare ce a creat probleme pe Bulevardul Traian.

În urma discuțiilor am stabilit amândoi că ar fi necesar ca reprezentanții primăriei să contacteze conducerea Apaserv pentru a găsi împreună cele mai bune soluții în scopul evitării unor eventuale probleme ulterioare ce ar putea apărea în cazul unei avarii și care ar putea afecta implementarea proiectului municipalității sau atragerea unor corecții financiare.

I-am reiterat domnului primar că, în contradicție totală cu ce au promovat unii politicieni în media locală, nu voi frâna sau bloca niciun proiect de investiții derulat de către unitățile administrativ teritoriale din județul nostru, ci voi face tot ce este necesar pentru ca toate comunitățile nemțene să absoarbă cât mai multe fonduri europene, așa cum am demonstrat și până acum.

Dar, in același timp, dacă vor exista derapaje sau încălcări ale legislației ori greșeli de ordin administrativ, mă voi implica pentru corectarea lor sau pentru sancționarea acestora atunci cand va exista o vădită rea-credință, însă fără patimă și doar pentru ca normalitatea să își reintre în drept.

Îmi voi desfășura în continuare cu bună-credință activitatea ca prefect și sper sincer că și ceilalți reprezentanți ai instituțiilor nemțene vor face la fel, după principiul conform căruia interesele cetățenilor sunt mai importante decât cele ale unor politicieni care se cred în campanie electorală, dar care nu pot contabiliza nimic notabil la capitolul realizări, și mă bucur că astăzi am putut găsi în primarul orașului un partener de dialog.

Manipularea și minciunile practicate de unele persoane care nu au nicio legatură cu orașul nostru sunt ridicole și nedemne pentru persoane care se pretind a fi politicieni în slujba cetățenilor, întrucât nu afișează decât o preocupare falsă pentru problemele acestora, dar în interes propriu.”, a transmis Prefectul Adrian Niță.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. vasile r spune

    asa ar trebui sa auzim zi de zi si sa fie in interesul cetatenilor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate