Precizările Ministerului Educației cu privire la clarificarea situației candidaților cu dosare de înscriere invalidate

0

me-educatiei

Conform unui  comunicat remis de Ministerul Educației, candidații înscrişi la concursul pentru ocuparea posturilor de directori care au avut dosare de candidatură respinse pot face dovada documentelor pentru care a fost invalidată candidatura, în cursul zilei de astăzi ( 10 octombrie 2016).

„Mai exact, în situațiile în care au fost sesizate fişiere corupte informatic, alte documente decât cele cerute sau documente lipsă, inspectoratele școlare au obligația de a contacta candidații în cel mai scurt timp, astfel încât astăzi, 10 octombrie, în intervalul orar 12:00-17:00, aceștia să prezinte Comisiei județene de organizare a concursului documentele din cauza cărora au fost respinşi. Ulterior, Ministerul Educației va analiza posibilitatea emiterii unor aprobări speciale pentru participarea la concurs. Menționăm că vor fi luate în considerare doar documentele administrative datate înainte de 2 octombrie 2016.”

Decizia Ministerului Educaţiei de a interveni în rezolvarea acestor situaţii speciale are la bază numeroasele solicitări din partea candidaților ale căror dosare au fost respinse, ca urmare a unor erori de încărcare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate