Prea mulți masculi cu creierul atrofiat dau vina pe fete când e vorba de un viol…

5

viol”VIÓL, violuri, s. n. Infracțiune care constă în fapta unei persoane de a avea raport sexual cu altă persoană prin constrângerea acesteia sau profitând de imposibilitatea ei de a se apăra sau a-și exprima voința.” zice D.E.X. De la această definiție până la percepția din spațiul public distanța este din ce în ce mai mare.

Pentru unii masculi frustrați, violul este o infracțiune provocată în 99% dintre cazuri de femeie, un lucru absolut fals. Multe fete sau femei ajung în situația de a întreține relații sexuale forțat cu câte un individ și nu reclamă aceste lucruri de rușine. Peste 90% dintre violuri nu sunt reclamate, deoarece noi, societatea, ne uitam cu alți ochi la o femeie despre care știm că a fost violată.

Realitatea pe care nu o înțeleg bărbații frustrați este că cel puțin un sfert din fetele din România își pierd virginitatea în momente în care sunt constrânse de împrejurări sau sunt în imposibilitatea de a se apăra, deoarece sunt sub influența alcoolului, drogurilor sau efectiv le este frică să se opună. De foarte multe ori forța cu care se opun ca femei nu are nicio valoare în fața forței bărbatului care vrea cu orice preț să își atingă scopul sexual.

Multe dintre actele sexuale întreținute forțat nu sunt reclamate, deoarece agresorul este un cunoscut al victimei sau chiar se află întro relație de prietenie cu aceasta.

Masculii cu atrofism cerebral nu înțeleg că violul nu este doar atunci când femeia ia doi pumni în gură. Mulți nu înțeleg că, de frică sau de rușine, majoritatea victimelor unui viol nu țipă. Mulți bărbați frustrați nu înțeleg că oricât de disponibilă pare o fată sau o femeie nu există nicio scuză să forțeze întreținerea de relații sexuale cu aceasta. Și, nu în ultimul rând, mulți bărbați, onaniști de performanță, cred că așa e normal… ca femeia să se opună puțin…

Forțarea întreținerii de relații sexuale cu o femeie este un fenomen, nu o întâmplare, și asta din cauza unei educații precare, a accesului nelimitat la o industrie pornografică din ce în ce mai agresivă în scenarii și a disperării multor masculi frustrați și limitați în găndire pentru care femeile se împart în două categorii: ”curve” și ”curvele dracului” , ”curve” fiind cele care se culcă cu toată lumea și ”curvele dracului” cele care se culcă cu toată lumea, numai cu ei nu.

Mentalități onaniste, frustrări ”copuliste” și o carență severă de bun șimț și empatie, acestea sunt principalele cauze ale unui viol și toate aceste cauze sunt la partea masculină, nu la cea feminină. Așa că cei care vă dați cu părerea și folosiți expresia ”dacă nu ridică ea coada” ar trebui să vă abțineți, pentru că oricum nu aveți capacitatea de a înțelege ce se întâmplă în sufletul și în psihicul unei femei care are o astfel de experiență cu un mârlan care forțează actul sexual.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Vukovik spune

  Intr un FINAL ,ptr a nu mai fi acuzatii nici la adresa Fetelor ,femeilor si nici a Barbatilor ,Adolescentilor ,ar trebui aplicata o metoda care se practica prin unele tari de pe continentul African : Botswana ,Zanzibar ,pe acolo si anume , la o anumita varsta fetele sunt deflorate de Vraciul tribului , satului ptr a nu fi nici un fel de discutii , ca au fost s au nu fecioare ,sa jucat ori nu cearceafu, a fost ori nu colorat , chestii de genu ! Si uite asa cum la evrei se face , practica Taierea ,de secole , la fel se poate adopta prin consens metoda africana ! Asa disparand toate Polemicile .

 2. Ioan Taranu spune

  Castrarea chimica rezolva problema .

 3. Lorelay spune

  Daca barbatii ar fi cei care folosesc aceste expresii si au acesta gandire, as spune ca-i vorba de solidaritate masculina. Trist e ca femeile sunt cele care perpetueaza aceasta mentalitate!!! Citisem un articol legat de acest caz, in care cosilierul scolar-o doamna-declara ca baiatul este linistit, nu e posibil sa fi facut asa ceva, iar adevarul va iesi la iveala. In concluzie, persoana care ar fi trebuit sa fie impartiala si obiectiva, o acuza voalat pe fata, fara a avea problr concrete. Voarba autorului: daca-i „curva”…

 4. Laura Ana spune

  Animalele nu fac cu forţa,deci nu jigniţi animalele pentru nişte monştri

 5. Violina Paduraru Paduraru Vio spune

  imi e si greata si scarba sa citescmacar asa ceva viol nici macar animalele nu procedeaza asa ar trebui sa ia exemplu aceste specimene deoam,eni care din pacate nu pot fi numi ti nici macar animale nu au coloana vertebrala orgoliu cum naiba sa faci cu forta???????????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate