(FOTO/ VIDEO) Incendiu devastator la Borlești/Animale și gospodării mistuite de flăcări

0

Pompierii au intervenit ieri seară (29 august), în jurul orei 17:30, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de paie în localitatea Borlești, după podul de la ieșirea spre Tazlău.

Conform ISU Neamț, la locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Detașamentul din Piatra-Neamț.  De asemenea, la intervenție au participat și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență de la Roznov și Tazlău.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1000 mp., fiind cuprinse anexe gospodărești, depozitul de baloți și fațada unei locuințe, din cauza temperaturii degajate. Din fericire, nu au fost anunțate victime omenești.

În urma incendiului de aseară din comuna Borlești, au fost afectate trei gospodării. Au ars și au fost deteriorate acoperișurile a două locuințe, fațada și tâmplăria altei case, șase anexe gospodărești, cu bunurile din interior, inclusiv doi porci și 10 păsări, și un depozit de baloți de fân (aproximativ 18 tone). Cauza probabilă a producerii incendiului este căldura solară acumulată, concentrată sau reflectată.” , a transmis ISU Neamț.

sursa foto/ video: ISU Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate