Practica teleportării – Oare în spitalele din Neamț, câte astfel de cazuri sunt?

1

Nimic nu ne mai miră când vine vorba de ingeniozitatea românului. Iată că asistentele dintr-un spital din România au descoperit o cale prin care pot fi prezente în două locuri în același timp.

La Spitalul Municipal din Lugoj asistentele plecau pe rând la muncă în Germania fără să îşi ia zile de concediu, acestea fiind pontate zilnic la serviciu, primind astfel salariul și din România.

„Hoțul neprins, negustor cinstit” – pe asta se pare că s-au bazat angajatele spitalului însă, din păcate pentru ele, au fost descoperite.

„În luna noiembrie, o asistentă din spital a plecat la lucru în Germania. Am sunat-o, am rugat-o să vină a doua zi la mine și mi-a spus că nu poate să vină, că e în Germania, la lucru. Nu avea cererea de concediu înregistrată la spital, era lăsată la șefa dânsei, în caz că se sesiza cineva, să i-o înregistreze.

Realitatea este că a doua zi a revenit în țară și m-a sunat că poate să vină la mine. I-am spus că nu mai este necesar, că am dovedit ce era de dovedit.

Era o practică în spital, sper să nu mai existe această practică, în care unele asistente plecau, pe rând, la muncă în Germania, iar colegele îi țineau locul, pentru că nici nu doreau să-și consume concediul”, a declarat edilul Ligojului.

În mod firesc, nu putem să nu se întrebăm: oare și în spitalele din Neamț există practici similare?

1 Comentariu
  1. Lica spune

    La noi cred că există următoarea practica:apare cu program in Ambulatoriu (unde nu e fizic) și îți spune că este în Spital,unde este mai avantajos că primește sporul de COVID,unde tu ca pacient nu poți intra.Te distruge psihic ca să poți obține o programare la Endocrinologie.Domnilor din conducerea SJU Piatra Neamț faceți ordine în ograda dv.sau lăsați-ne.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate