PP-DD – o adevărată forță la numai doi ani de la înființare

0

25 iunie 2010 – Dan Diaconescu: „Au mai trecut şi alţii prin prizonierat politic. Credeam că le ştiu eu pe toate însă abia acum m-am convins cum este ţara asta, cum este condusă şi de către cine. Am hotărât formarea unui partid politic, care, probabil se va numi Partidul Poporului Român. De asemenea, doresc să vă anunţ oficial că voi candida la alegerile prezidenţiale.”.
1 aprilie 2011 – Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins înscrierea Partidului Poporului în Registrul Partidelor Politice. Dan Diaconescu: „Dacă vom fi interzişi şi în al doilea rând, vom adăuga şi direct, şi OTV, orice va fi nevoie. Vă daţi seama că în România au fost peste 380 de cereri de înregistrare de partide politice şi numai aceasta a fost respinsă. Realizaţi în ce ţară trăim?”.
19 septembrie 2011 – Curtea de Apel București a dispus înregistrarea Partidului Poporului – Dan Diaconescu în Registrul Partidelor Politice al Tribunalului București.
19 septembrie 2013 – PP-DD: 50 de parlamentari, 31 de primari, peste 100 de viceprimari, 134 de consilieri județeni, 3.132 de consilieri locali și peste un milion de membri și simpatizanți.
Statutul PP-DD: Art. 3 (4) Ziua Partidului Poporului – Dan Diaconescu se stabileşte în data de 19 septembrie.
Acum doi ani nimeni nu mai credea că politica poate fi făcută și altfel. Acum doi ani nimeni nu ne dădea nicio șansă. Am pornit dintr-un studio de televiziune lupta pentru speranța de mai bine a tuturor românilor și “fenomenul” PP-DD a obținut 10% la alegerile locale și 15% la alegerile parlamentare, devenind principalul partid de opoziție și vocea poporului român în administrația locală și în Parlament.
Am dovedit și arătăm în fiecare zi că România se poate schimba în bine fiindcă noi suntem cei care știm, vrem și putem să redăm țara românilor, propunând cele mai bune legi pentru semenii noștri.
Am demonstrat că, împreună cu membrii și simpatizanții noștri, am reușit tot ceea ce ne-am propus și vom continua cu 20% la alegerile europarlamentare pentru ca, la sfârșitul anului 2014, Dan Diaconescu să câștige finala prezidențială.
Astăzi, la doi ani de la înființarea PP-DD, Dan Diaconescu și conducerea partidului le mulțumeste si îi felicită pe toți cei care au avut curaj să spere și să lupte alături de PP-DD și îi asigură că vor fi respectate toate promisiunile făcute în fața poporului român.
Dan Diaconescu (OTV): “Nu ratați, fiindcă nici nu știți ce pierdeți!”

PARTIDUL POPORULUI – DAN DIACONESCU

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate