POZA ZILEI: Imaginea izolării în adăpostul din Piatra-Neamț

6
FOTO: Ham Piatra-Neamț – Adăpostul public de câini fără stăpân din Piatra-Neamț

Perioada de pandemie și-a pus amprenta și pe adăposturile de câini fără stăpân, accesul în acestea fiind mult restricționat.

Urmăriți pagina Ham Piatra-Neamț (click aici) pentru mai multe imagini din adăpost și, dacă aveți loc pentru un nou membru al familiei, puteți salva o viață. Adăpostul este situat pe str. Dimitrie Bolintineanu din Piatra-Neamț. Date de contact aici.

Precizăm că puiuțul gri nu a supraviețuit… Celălalt are o șansă la București, cu ajutorul unor oameni buni.

HamPiatraNeamt – Asociația Youth For Neamț nu este afiliată cu Adăpostul de câini fără stăpân gestionat de SC Salubritas SA sau cu Primăria Piatra-Neamț, ci monitorizează periodic situația din adăpost prin fotografii sau video.

dolinex
6 Comentarii
 1. Elena Mierlici spune

  Cei care au grijă de aceste suflete trebuie să le iubească, altfel se întâmplă ceea ce vedem! Nivelul de civilizație al unui popor se vede din atitudinea oamenilor față de animale. Concluzia e clară!

 2. Balan spune

  Uff mă faceți să plâng! sunt atât de neputincioasă..am căței de când mă știu,fac ce pot…sa fa și pt alți căței..și al meu are probleme ,displazie coloana..etc. e greu cu unul..dar cu aceste biete suflete uitare.. oricât ne-am dori,noi oamenii( putini) iubitori de animale ,nu reușim..

 3. Adeline spune

  Ca rog cei de la primarie, faceti ceva! Este foarte primitiv in 2020 sa oferi astfel de conditii mizerabile animalelor. Nu mai suntem in evul mediu de mult! Macar tratati cateii de diferitele patologii! Este inadmisibil. Nu mai spuneti ca nu sunt fonduri. Ne-am saturat de scuza asta penibila.

  1. Adeline spune

   Va rog*

 4. Gvosdeschi Milada spune

  Ce cred ? Cred ca va veni ziua platii de la bunul Dumnezeu , pentru tot raul pe care il fac oamenii animalelor , fiinte nevinovate care asteapta ajutor de la noi.

  1. Mihnea D. spune

   Ce oribilitate de „adăpost” rușine Primăriei și celor ce răspund de acest loc înfricoșător nedemn de secolul XXI…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate