Povestea „drobului de sare” de la Teatrul Tineretului

2

In sfarsit cei de la TT au facut o conferinta de presa in care au povestit ce s-a intamplat la teatru si ca nu mai este functional , lucruri cu care noi ne batem gura de multe luni de zile .
Desigur aceasta iesire la rampa a celor de la TT se datoreaza faptului ca presedintele consiliului judetean , Culita Tarata se pare ca s-a cam saturat sa deconteze toate magariile facute de PDL si nu mai vrea sa acopere rahatul altora cu semnaturi de la CJN .
De asemenea cei de la teatru reclama ca au fost atacati media dar nu spun cu nume si prenume de cine ci doar scapa dupa conferinta o poveste cu un jurnalist care scrie cate un articol intre doua borcane de alcool, iar la intrebari concrete asupra starii de fapt de la teatru raspunsurile sunt la fel de evazive fara sa se dea nume clare de vinovati  .
Noi ziarpiatraneamt.ro am spus in timp tot ce era de spus despre teatru, iar cand noi aratam cu degetul cei de la TT nici macar nu vroiau sa ne dea interviuri sau sa raspunda oficial la intrebari . Intelegem ca azi au prins curaj avand de partea lor si pe domnul Culita Tarata, dar din pacate expresia „mai bine mai tarziu decat niciodata” nu mai este valabila deoarece aducerea cladirii TT la realitate ar insemna daramarea tencuielilor si refacerea lor si pe parte de acustica ar presupune sa se dea totul jos de pe peretii din interior sa se puna un rigips special sau alt material fonoabsorbant si pe deasupra plus . Adica mai pe intelesul tuturor sa se strice tot in afara de consolidare si acoperis si sa se ia de la capat , lucru care nu se va intampla niciodata, pentru ca interesele financiare si politice sunt prea mari .
Singura sansa reala ca Teatrul Tineretului sa redevina din punct de vedere acustic si estetic macar ceea ce a fost depinde in totalitate de determinarea domnului Culita Tarata care are puterea necesara sa rupa pisica si sa puna pe cei care au gresit sa refaca totul pe banii lor .
Ca sa intelegeti proportiile dezastrului va putem spune ca situatia Teatrului Tineretului este atat de grava incat chiar si vicepresedintele CJN , Farcasanu Mihai a refuzat sa semneze receptia lucrarilor .
Rugam pe aceasta cale pe domnul presedinte al Consiliului Judetean Neamt sa nu accepte sub nici o forma receptia teatrului in stadiul actual .

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. hai cu tata spune

    PINALTY trebuie sa platesca tot…confiscarea averii in regim de urgenta a INTERLOPULUI PINALTY!!!

  2. asterix&obelix spune

    Nu cu mult timp in urma am participat,…. la o susa…. ,deschiderea oficiala a Salii Polivalente si pentru ca avem oameni buni de gura…. in detrimentul mintii…. au fost invitati Nicu Covaci si Tandarica , am suportat cu stoicism acel spectacol pentru care am platit timp de o saptamana cu propria sanatate :dureri de stomac ,diminuarea auzului, tulburari cardiace,etc., simptome specifice auditiei muzicale intr-o sala, a carui destinatie sunt intrecerile sportive, nicidecum cele muzicale ;fenomenul acustic se numeste ,,hal”…..Ma intreb cum a acceptat Nicu Covaci, pe care-l cunosc destul de bine si care se considera un adevarat profesionist, a asemenea situatie ????!!!!!Se va intampla la fel si cu TEATRUL TINERETULUI ??Prin jocul murdar al unor parveniti cu aere de politicieni si mari antreprenori-capitalisti, aceasta ICOANA a culturii locale a fost ,,pangarita”si demitizata….. , ce urmeaza manelizarea acestui teatru????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate