Potențiali candidați nemțeni la alegerile parlamentare

10

parlamentarePSD :
– Munteanu Ioan
– Șerban Ciprian
– Emilia Arcan
– Harpa Daniel
– Bulai Oana
– Andrușcă Dănuț
– Bourceanu Adrian

PNL :
– Cozmanciuc Mugur
– Leoreanu Laurențiu
– Țapu Eugen
– Marcoci Vlad
– Drăgan Alexandru
– Anton Monica

ALDE :
– Asaftei Ion
– Cătălin Dragușanu

PMP :
– Burlacu Ștefan
– Dulamă Laurențiu

10 Comentarii
 1. Mihaela Lupoi spune

  D-l Munteanu nu s-a plictisit de parlament?Vrea sa iasa cu pensie mare?D-l Marcoci psd-ist acum s-a vopsit galben in pnl-ist?Niste politicieni care alearga din partid in partid doar pt privilegiile lor…ce-au facut pt judet?

 2. Bebe spune

  Ma preocupa o treaba de la care ar putea pleca chiar o dezbatere.E vorba de viitorul nostru in urmatorii 4 ani, de aceea o selectie corecta a candidatilor poate genera o imbunatatire calitativa a legislativului , nu cum a fost pana acum.Referitor la niste articole aparute in alte publicatii se pare ca sunt candidati care pot aduna voturi datorita calitatilor si carismei . In cazul asta ar trebui asezati pe locul eligibil indoielnic nu pe primul loc.De ce spun asta? Cand esti pe primul loc pui partidul sa traga pentru tine, pe cand in al doilea caz tragi tu pentru partid. Doar se stie ca au fost atatea cazuri de migrare politica. Sunt pentru promovarea tinerilor dar nu a tineretului traseist.

 3. xx spune

  De ce nu afisezi toate postarile ? Il protejezi grozav pe Munteanu si nu e prima data

  ADMIN: Deoarece atunci cand aduci acuzatii penale unui om acela poate sa dea in judecata si cum tu esti un anonim fricos, fara nume si prenume si nu iti asumi ce spui responsabil pentru comentariile tale devine ziarul. Ei na surpriza… nu vrem sa fim responsabili pentru comentariile la toti cei care se ascund după o tastatura …

 4. Gabriel spune

  Dupa ce e sigura candidatura, nu ne prezentati si un raport de activitate al fiecaruia? ce-a facut pe unde a fost pana acum? Nu pentru sine, ce pentru popor.
  pe mine m-ar interesa si daca cei care doresc sa revina in parlament au votat legi precum pensiile speciale pentru alesii neamului.
  multumesc!

 5. Octav spune

  Aceleasi figuri,slabi ca vizionari;Doar cu gura,copiatori ai unor concepte.Nimic realizabil.Doar cu gand de inavutire.S-a dus dracului Romanica.Dar vor intra in atentia omului judecat si nu vor fi iertati daca au curaj murdar!!!!
  Va fi si o zi” a tinerilor creiere,corecti si buni.Asteptam!!!

 6. legio spune

  Daca privesti aceste liste ,vezi oportunismul perfect si oportunistii de rigoare.

 7. MARCEL spune

  TREBUIE sa fie prea Stupid Cetatenii acestui oras , judet sa voteze cu Unii de pe acele liste , care NU au Confirmat nici pana acuma , dar de acum inainte , tinand cont ca anii se aduna la , ptr Toti , Ori probabil vor sa Schimbe locul la cei care au Dormit pe Ei pana acu si deacum inainte sa ajunga la Buc sa doarma , odihneasca si ei o taruca pe la Cam deputatilor , senatorilor . Din toti cei de aici Nu este Unu cu varsta de 30 ani .

 8. Dăscălescu Răruță Maria spune

  Lista incepe cu un PSDist
  care e de la inceputul , inceputului…..

  1. blitz spune

   E din epoca bronzului , Si a contribuit din plin la bunastarea Romaniei in ultimii 26 de ani.Felicitari partidului. Nu numai pentru el, ci si pentru lansarea in spatiu a rachetei…’SUCULET”.

   1. blitz spune

    Uitam sa remarc faptul ca majoritatea sunt plaiesi de sub cetate(!)…Unde-i valoare, si lui Dumnezeu ii place(Dumnezeu e insa presedinte, na c-am comis-o!)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate