Postolachi Vasile, un erou anonim

2

Pe 29 august a.c., la ora 12.49, pompierii militari au fost alertaţi şi s-au deplasat în localitatea Stejaru, comuna Pângăraţi, pentru a acorda primul ajutor calificat victimelor unui accident rutier (un autoturism, cu trei persoane în interior, a părăsit partea carosabilă şi a căzut în canalul de fugă al Hidrocentralei Stejaru). Paramedicii şi personalul Serviciului de Ambulanţă au preluat două dintre victimele accidentului (o femeie în vârstă de 41 de ani şi un copil în vârstă de 7 ani), care au fost salvate de la înec de un participant la trafic. Acesta a oprit autoturismul, a sărit în apă şi a scos victimele în viaţă.

După gestul deosebit pe care l-a făcut, salvatorul s-a urcat în autoturismul cu care se deplasa şi a plecat. Eforturile mass media (Catrinel CojocaruAntena 3) de a identifica eroul care rămăsese anonim au dat roade şi astăzi, în semn de apreciere, ISU Neamt l-a invitat la manifestările dedicate Zilei Pompierilor din România pe cel care a făcut un gest eroic de salvare a vieţii unor persoane aflate în pericol, domnul Postolachi Vasile.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. vasile spune

    Incaodata se adevereste,ceace spuneau batrinii,inca nu sa pierdut omenia la Romani.-

  2. iulia spune

    Dumnezeu sa-i dea sanatate si tot ce isi doreste in viata,rar asa oameni si asa modestie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate