Postasii vor sa picheteze Prefectura

1

La inceputul saptamanii viitoare se anunta proteste din partea postasilor nemteni. Acestia avertizeaza ca vor picheta Prefectura Neamt in cursul zilei de luni, 27 august. Una din marile probleme ridicate de sindicalisti este legata de faptul ca si-ar putea pierde locul de munca. „Prin organizarea acestor acţiuni Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România doreşte să atragă atenţia Statului Român precum şi publicului care beneficiază de serviciile furnizate de Poşta Română de peste 150 de ani, asupra faptului că lipsa de performanţă a managementului Poştei Române va conduce la falimentul acestei companii, cu grave consecinţe asupra celor aproape 33 000 de angajaţi”, se arată în comunicatul emis de liderii sindicali ai poştaşilor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. marius spune

  De 23 ani,ce nu a fost declarat „morman de fiare vechi”a fost incet si sigur subminat din interior de asazisii manageri.
  Acestia cu buna stiinta au falimentat intreprinderi care alfel megeau avand unicul scop ca la o vanzare ulterioara ei sa poata cumpara cu cel mai mic pret.
  Exemple avem si-n Piatra dupa ’89.
  Pichetarea la nivel de judet mi se pare doar un paleativ,pentru ca decizia se ia la Bucuresti.
  Cat despre liderii sindicali,nu cred ca-s mai de soi decat toti liderii din’89 incoace.
  Buni de gura,buni la scris „proteste”,dar cand vine timpul stiu sa se-nteleaga cu guvernantii si uite asa sa mai rasara cate-o vila sau mertan „pe-un picior de plai”
  din pacate la „ruleta”ocultei s-a strigat deja: les jeux sont faites,rien ne va plus.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate