Posibila greva a transportatorilor va paraliza transportul in comun din judetul Neamt

1

Suparati de balbaielile guvernantilor,  transportatorii vor trece in curand la manifestari de strada . autobuz piatra neamt
Pe buna dreptate transportatorii sunt suparati pe „modificarea schimbarilor modificate” . Guvernantii au hotarat ca sa nu mai faca transport judetean si intrajudetean decat cei care indeplinesc o sumedenie de criterii incepand de la aer conditionat in mijloacele de transport si pana la ciubotele rosii la urechea soferului la care se adauga si o licitare pe o perioada de 6 ani pentru trasee. Deci mai pe scurt, cei care nu au mijloace de transport in conditii europene erau condamnati sa inchida .
Fortati de noile reguli , transportatorii care doreau sa ramana pe piata au amanetat catelul si purcelul si au investit in parcul auto pentru a-l ridica la nivelul solicitat .
Supararea lor este ca dupa ce au investit ca nebunii, acum guvernantii se pare ca vor sa stabileasca alte reguli si oricare ar fi ele vor dezavantaja clar pe cei care deja au investit, ceea ce inseamna o concurenta neloiala incurajata si provocata de stat .
Asteptam sa vedem cat de slabi sau de convingatori vor fi transportatorii, dar un lucru stim sigur,  in lume exista trei tipuri de oameni : oameni buni , oameni rai si soferi . In orice alta tara civilizata din Uniunea Europeana, la o asemenea gafa transportatorii blocau deja circulatia, daca nu cumva se duceau si dadeau  foc responsabililor . Bine ca traim intr-o tara unde oamenii sunt mai rabdatori ca altfel ……

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. marius spune

  Pai,nu ? Ce mai conteaza ca 90% din bastinasi,traiesc si muncesc pe salarii somaleze ? Gata,ajunge cu conditiile astea de transport,care nu mai aveau mult si faceau concurenta liniilor de transport private din sahel. Sa fie confort ! Sa fie perdelute la ferestre si aer conditionat,neconditionat. Sa stie „taranu’pe ce da gologanu'”.
  „Amaratii „de transportatori s-au conformat iute si si-au utilat „jucariile”,asa cum a zis onor,ministeriul. Amu,mai vor si altceva ?
  Ce-ar mai putea pretinde ? Sa mearga cu apa,ca sa nu polueze,sa se ataseze,masinilor care fac curse lungi,de peste 200 km. si un motor de elicopter,palele,necesare,licenta de zboru’carabusului la soferi si gata,am rezolvat dintr-un foc mai multe probleme : aglomeratia pe sosele,scurtarea timpului de ajungere la destinatie,incalzirea globala (ca auto elicopterciurile astea vor raci aerul cu palele lor.
  Nu va mai fi deajuns ca soferii sa poarte ciubotele rosii la ureche. Nuuuu,totul,de la exterior pana la ultima tetiera va avea culoarea rosie,iar cusaturile vor fi facute cu ata galbena,ca doar stiti ca ata alba predispune ls deductii despre cinstea patronilor in cauza.
  E foarte posibil,ca cineva sa se fi gandit si la numarul mare de firme in domeniu si,in buna traditie Romaneasca (aia cu capra),sa fi hotarat ca ar trebui sa se mai comaseze si ei si sa faca,ca pe vremuri,o singura entitate transportatoare. Ceva in genul ITA de pana mai acum 23 ani.
  Sigur ca azi,deja se stie cam cine va constitui nucleul noii intrprinderi private. E ala sau aia,care vor indeplini total,cerintele guvernantilor. Pe astia,n-ai cum sa-i invingi,asa ca leit-motivul va fi : veniti cu noi…sa traiti si voi. Din acest motiv,”bietul”transportator X,va renunta la fala siglei sale,greu incercata prin „groapele”patriei si se va afilia la firma barosanului,care deja a acaparat 80-90 % din trasee. Asa,ca sa mananca si gura lui si-a angajatilor o buca’de pita cu slana afumata (in garaj).
  Cea mai mare bucurie,insa,tot noi „somalezii”o vom avea.
  La asemenea conditii,pretul va sari olecuta,ca sa reflecte schimbarile in bine de care beneficiem.
  N-o sa mai mergem la rude la tara,dupa recolta si la pomana porcului,ne-or trimite ei prin posta cate un pachet,iar de vazut…..si-or trage fibra optica in bucatarie,un web-cam,internetu’aferent si…. salut,mama tata,frati,bunici,voi acolo,eu aici (ca-i scump beletul pan-la voi.
  Toate televiziunile vor reitera indemnul :Mersul pe jos pe distante lungi,face bine la sanatate si la portofel.
  La publicitate,bancile vor aparea invitandu-te sa iei credit pentru autoturism,pe principiul ti-e dor de parinti sau de bunici ?, Ia,d-aici,cu costuri mici,banii pentru masinuta. Fii stapanul soselei care duce la bunica si mamica.
  Un calcul sumar va dovedi ca,pretul unui bilet pe traseul de care vrei tu sa beneficiezi,e mai mare decat rata la banca.
  Acum,lasati,ca nu dureaza decat 4 ani,ca-n 2016,ii punem pe aia care tin cu poporul sa conduca,ca-n 2012,ne-au inselat si n-am stiut ce votam,mama ei de treaba si de prostime,proasta care i-o ales.
  Marius

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate