Porumb nemţesc „șmenuit” genetic interzis in Germania, dar bun pentru fraieri
Recent am vazut mai multe articole trase la indigo in care se povestea cum agricultura cucereste culmile productiei de porumb la hectar cu seminte „nemtesti” modificate putin genetic…bla bla…
Pentru ca noi nu stim cum e cu modificarea asta genetica la plante si am auzit ca e vorba de porumb, am tras o fuga pe internet chiar acasa la nemti, am cautat porumbul smecher si am incercat sa vedem de ce e el asa de smecher si mai mare si mai rezistent decat porumbul din curtile nemtenilor.
Asadar, dupa cum spun nemtii de la www.keine-gentechnik.de porumbul șmecher e asa de șmecher si rezistent pentru ca in samanta sa a fost introdusă o genă a unei bacterii, iar rezultatul este acela ca planta produce în mod constant o toxină care omoara nu stiu ce daunator.
Desigur ca Ministrul Agriculturii din Germania a limitat treaba cu semintele de porumb șmecher in Germania spunand ca toxina produsa de papusoiul minune ar putea dauna si celor care il halesc, dar argumentul principal a fost acela ca Germania nu vrea sa aiba prin aer polen de porumb modificat genetic care sa altereze si porumbul natural din tara lor, asa ca „șmenul genetic” intitulat sugestiv porumb MON 810 se cultiva prin alte tari unde smecheria e la fel de mare ca porumbul si nu mai conteaza mediul sau sanatatea.
Baieti destepti, nemtii astia. Hai pa!
Poate…din aceasta cauza explolzia „mamaligii” este tardiva !
Poate…cu cit mai tirziu , va fi cu atit mai rau pentru coruptii si ticalosii care sint rasponsabil si su schimbat prin rotatie la cirma Romaniei de 23 de ani.
Da , 23 de ani traiti in jafuri minciuna si inselatorii groaznice !
Revoltator , si strigator la cer.
Scapa doamne Romania de hoti si tredarori !
Treziti-va romani !
Hâc, din somn ??
Da’ „ala micu” care-i cu agriculturul si antenele, o spus ceva ? Nu ? Apai musai ca-i bun. S-apoi, ce-ati vrea, sa ne ducem prin cele temple aztece sa cautam samanturi orihinale ? Nu se ezista d-lor, ca citii, caci calatoriile in timp, nu s-ar putea face decat in viitor, fara putirinta de intoarcere. S-in viitor, cine stie de-om mai manca mamaliguta. Pana atunci, ne fac astia neste hapuri cu gust de ce-ti doreste sufletelu’ si renuntam la ultimisimul specific national. Bra’ cu la’ cu mamaliga vartoasa. Mmmmmm.
Nu e nicio noutate ca Romania obtine productii record la porumb. La fel de nesecret e faptul ca in majoritatea tarilor din UE, acest tip de porumb, precum si „derivatele” (ulei, faina, amidon, etc.) sunt interzise. La noi, NU! De ce oare? Un motiv al fi acela de a continua experientele, nu pe animale ci pe oameni. Si-apoi, daca fraierii accepta, ca pretu-i bun, de ce nu? Doar Romania e patria mamaligii, nu?