Portretul unei „mame”- și-a oferit fetița minoră pentru sex în schimbul țigărilor și alcoolului

Foto caracter ilustrativ: dbonline

Un caz șocant a intrat în atenția autorităților din Ragusa, Italia, în timpul controalelor poliției privind exploatarea în muncă și angajările „la negru”.

Într-o zonă rurală din Acate, unde există numeroase persoane angajate pentru munca în sere, polițiștii au descoperit o minoră româncă de 13 ani care era obligată de însăși mama ei să întrețină relații sexuale cu diferiți bărbați de la locul de muncă în schimbul băuturii, țigărilor sau a unui loc de dormit.

Fetița era „vândută” efectiv de către mama ei nord-africanilor, italienilor sau altor români chiar lângă locul de muncă. O perdea improvizată și o saltea mizerabilă delimitau spațiul în care micuța își rupea inocența, bucățică cu bucățică, pentru a se supune ordinelor mamei sale.

Printre clienții fetiței, ale căror vârste variau între 30 și 90 (!) de ani se afla și un bărbat de 61 de ani cu pretenții de „exclusivitate” întrucât, conform declarațiilor, le-ar fi oferit celor două casa lui de la mare pentru a locui o perioadă de timp.

Polițiștii au fost stupefiați de atitudinea fetei care nu părea să își desconsidere sau să își învinovățească mama în vreun fel pentru că…asta devenise normalitatea ei. Mama va trebui să răspundă în fața instanței de judecată pentru acuzația de exploatare a minorului și prostituție infantilă.

Din nefericire, mulți părinți consideră că a da naștere unui copil poate fi o afacere profitabilă, pe viitor. Niciun copil nu merită un asemenea tratament, așa cum asemenea părinți nu merită să procreeze. Cine-i va reda acestei fetițe copilăria înapoi? Cum?

Sursa: ilfattoquotidiano.it

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate