Portretele Irinei, un cadou unicat. Amintiri imortalizate în cărbune sau grafit, pentru cei dragi

0

Irina Cozma este o tânără din Neamț cu un talent care a transformat-o în artist. Absolventă a unui liceu de arte, Irina a ales cariera de grafician, oferind celor interesați idei de cadouri deosebite pentru cei dragi. Pagina sa de facebook Comenzi Portrete – Irina Cozma este o colecție de portrete și nu numai, realizate cu îndemânare și iubire pentru arta desenului.

În speranța că doriți să oferiți unei persoane dragi un cadou frumos sau să imortalizați o amintire, o puteți contacta pe Irina pentru a o cunoaște mai bine și a vă bucura de talentul și creațiile ei.

Sunt Irina Cozma, grafician din Piatra-Neamț. Profesez de 8 ani cu mare plăcere și interes să ofer cât mai multă expresivitate în portretele ce le realizez.

Sunt absolventă a Liceului de artă „Victor Brauner” din 2012. Luna septembrie este o perioada importantă pentru toți, de aceea ofer o reducere de 20% pentru toate desenele realizate pe dimensiune A4.

Celelalte dimensiuni pe care lucrez variază între A5(15×20 cm) și A2 (40×60), prețul stabilindu-l împreună în funcție de numărul de persoane, încadrare și, bineînțeles, mărimea dorită. Vă aștept cu orice propuneri de desene, aștept noi provocări!

Contact:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate