Portia de Cunoastere – Cum sa aprindem lumina din interior, invitata Mihaela Modan

0

„Gandita deloc intamplator intr-o maniera duala, afirmatia va crea in energia fiecaruia dintre noi doua planuri extrem de interesante.
Pe de o parte e momentul sa constientizam si sa reconturam acel concept de „lumina interioara” – lumina care exista in noi, acoperita de ritmul atat de alert al vietii cotidiene, de griji, aspiratii, fuga dupa impliniri profunde sau de suprafata, etc.

Iar pe de alta parte atentia noastra merge exact pe acest exterior, pentru a ne da seama in ce masura ceea ce se intampla in viata noastra ne inspira si ne sprijina, sau ne ecraneaza.
Daca va aflati intr-o etapa de reconfigurare, daca ati facut primi pasi in regasirea Sinelui, daca va era dor sa va cultivati in gradina sufletului seminte luminoase si frumoase, va invitam sa ne fiti alaturi la o noua Portie de Cunoastere pe data de 2 aprilie, la ora 19.30, la The Library Bar.” – Mihaela Modan.

modan

Cei care doresc sa sprijine acest eveniment si sa contribuie la cresterea sa calitativa o pot face prin sponsorizari si donatii catre Asociatia Portia de cunoastere. Contul este deschis la Banca Transilvania – RO53BTRLRONCRT0263007801.

Gabriel Vicu

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate