Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 iunie 2019
  • :
  • :

Porți deschise la ISU Neamț, cu ocazia Zilei lnternaționale pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale

Cu  prilejul  Zilei lnternationale pentru  Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,Petrodava” al judetului Neamt organizează  sâmbătă, 13 octombrie, începând cu ora 11:00  – „Ziua Portilor Deschise”.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Județului Neamț invită preșcolarii, elevii și cadrele didactice din unitatile școlare din judetul Neamț să participe la activitățile de informare a cetățenilor asupra riscurilor prezente în comunitate, a măsurilor specifice de prevenire a manifestării acestora și a regulilor de comportare în caz de dezastre.

Evenimentul se va desfășura în subunitățile din Piatra-Neamț, Roman, Tîrgu-Neamt și Poiana Teiului, unde vor fi prezentate tehnica de intervenție, cu posibilitatea utilizării unor accesorii de către participanti și măsuri de prim ajutor de bază, de către personalul care deservește echipajele SMURD, precum și campaniile naționale de informare  „Vreau  să fiu voluntar”, „RISC – Renunță! Improvizațiile  sunt catastrofale.” și „Nu tremur  la cutremur!”.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *