Pompierii pietreni, în misiune de salvare a unei bătrâne, căzută în casă

0
Foto: Arhiva

Actualizare: Marți, 11.12.2018, la ora 14:36, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, „112”, despre faptul că, o persoană în vârstă este blocată și căzută în casă. La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Accesul în locuință a fost asigurat cu ajutorul unei scări manuale pe fereastra locuinței, unde a fost găsită o persoană de sex feminin în vârstă de 90 de ani semiconștientă, care a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Județean Neamț – Unitatea de primiri urgențe.

****

Pompierii pietreni intervin în aceste momente în cazul unei persoane blocate în casa, conștientă, în apartamentul său din Piatra-Neamț, pe str. Ana Ipatescu.

Din informațiile obținute de la ISU Neamț, este vorba despre o bătrână în vârstă de aproximativ 90 de ani care a căzut în casă și nu poate să deschidă ușa. Se deplasează Detașamentul Piatra-Neamț cu o autospecială și o ambulanță SMURD.

Revenim cu informații.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate