Pomperii nemțeni s-au confrunta cu 5 incendii de miriști în weekend

0

 

Sâmbătă, 30.07.2016, la ora 13:01, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de mirişte pe un teren din municipiul Roman, aflat în apropierea DJ 207 A. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii. Pompierii au stins după mai bine de o oră incendiul, în urma căruia a ars mirişte de grâu, pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

Duminică, 31.07.2016, la ora 10:03, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de mirişte pe un teren din satul Băneasa, comuna Bozieni. La locul indicat s-au deplasat patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari cu o autospecială de stins incendii şi patru membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Poienari cu o autospecială. Forţele au stins după mai bine de o oră incendiul, în urma căruia a ars mirişte, pe o suprafaţă de aproximativ 50 hectare. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

Duminică, 31.07.2016, la ora 17.50, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu pe un teren din comuna Girov, în apropierea DN 15. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra-Neamţ cu o autospecială de stins incendii. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia a ars mirişte, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

Duminică, 31.07.2016, la ora 19:43, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată pe un teren aflat în apropierea drumului dintre localităţile Pildeşti şi Săbăoani. La locul indicat s-au deplasat şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii, constatând că incendiul de vegetaţie era deja extins la o vie din apropiere şi că exista ricul extinderii imediate la o livadă de nuci. Pompierii au stins după aproape o oră incendiul, în urma căruia au ars 30 de araci din via afectată şi vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Duminică, 31.07.2016, la ora 20:44, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de mirişte pe un teren din comuna Gâdinţi. La locul indicat s-au deplasat şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii. Pompierii au lichidat după o oră incendiul, în urma căruia a ars mirişte, pe o suprafaţă de aproximativ 3 hectare. Cauza probabilă a incendiului: acţiunea unor persoane iresponsabile.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate