Pomană electorală pusă la cale de PNL în numele coronavirusului?

0

Surse bine informate ne spun că liberalii au găsit o metodă să profite de coronavirus ca să dea pomeni electorale. Dacă informațiile noastre se dovedesc a fi reale e bine să fie cunoscute dinainte în scop preventiv.

Planul ar fi să se ducă diverse alimente la persoane care sunt izolate în carantină, dar să extindă operațiunea și să o transforme în pomană electorală cu alimente în zone cu factor de risc, iar aceste zone să le definească fiecare primar după cum îl taie capul sau prefecții PNL la propunerea primarilor.

Pentru acest plan, politicienii de dreapta vor să se folosească de un Ordin de Ministru care există și în bază căruia să se dea hotărâri de consilii locale pentru rectificarea bugetului ca să mute bani pentru operațiunea de pomană electorală și desigur vor avea nevoie și de hotărâri de consiliu local care să legitimeze șmecheria.

Deja operațiunea e demarată la nivel național, dar, ca multe lucruri făcute de guvernul PNL, e demarată incompetent, căci Ordinul de Ministru nu e încă publicat în Monitorul Oficial și să dai HCL-uri fără o bază legală 100% nu prea e în regulă.

Vom vedea în perioada următoare dacă sursele noastre guvernamentale ne-au spus adevărul.

Vom reveni asupra subiectului.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate