Polițistul de la circulație, Buga Nicolae-Cristian, a fost găsit NEVINOVAT

22

rutieraÎn viteza de a înfiera polițiștii indiferent de unde sunt, atât noi, presa, cât și dumneavoastră, cititorii, ne grăbim cu toții să distrugem prin blamare publică oamenii pe care nu i-a declarat nicio instanță vinovați.
Iată că mai mulți polițiști de la Piatra-Neamț au fost săltați de DNA în baza unor suspiciuni de corupție și numele lor au fost făcute publice și discutate de ziceai că au atentat la securitatea națională. Ca de obicei, am fost rezervați în a flutura numele polițiștilor luați de mascați, fapt pentru care am fost criticați atât de colegii de breaslă, cât și de mulți cititori.
Azi vedem că față de inculpatul polițist Buga Nicolae-Cristian, procurorii anticorupție au dispus clasarea cauzei. Adică omul nu mai este judecat, acuzat sau suspectat, semn că era nevinovat.
Fără discuție, faptele de corupție și corupții trebuie mediatizați, dar oare domnului Buga îi mai dă cineva înapoi ce a pierdut? O perioadă de un stress imposibil de descris aici, în cuvinte, într-un articol, o familie terorizată de posibilitate ca Buga să facă mulți ani de pușcarie, prieteni și cunoscuți care i-au întors spatele și suspiciunea care va plana toată viața asupra lui? Ei bine… nu.
Din acest motiv evităm de multe ori să fim foarte fermi în a dezbate un subiect și evităm să dăm nume până ce nu există certitudini. E ușor să distrugi reputația, familia și viața unui om din poziția de jurnalist, dar imposibil să i le dai înapoi. Justiția trebuie să își urmeze cursul și cel mai important este ca justiția să dea sentințe în astfel de cazuri, nu noi, presa, sau dumneavoastră, cititorii. Nu e corect să condamnăm noi ce justiția nu a judecat încă.
Așadar este foarte important să se știe că polițistul de la circulație Buga Nicolae-Cristian a fost găsit NEVINOVAT.

Iosub Robert

P.S.: Să ne amintim și de cazul prezentat cu tam-tam într-un ziar local cu polițista porno din Neamt? Ei bine, cercetările făcute au spus că în filmul p0rn0 descoperit de un mare jurnalist din Neamț pe internet nu era ea. Între timp, polițista s-a mutat în alt judet, departe de Neamț și probabil va fi marcată toată viața de publicitatea făcută gratuit în frumoasa presă nemțeană.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
22 Comentarii
 1. lazarovici n spune

  Cați oameni care lucrează in politie au fot amendați ptr infracțiuni la legea circulației ,taxa de drumuri s au RCA?ei șanț f disciplinați!

 2. Un cititor spune

  Vorbiti despre persoane diferite. Buga de la examenul auto este frate cu Buga Cristian.

 3. geo spune

  daca nu ar fi presa nu sa-r afla nimic….punct

 4. MILEA GHEORGHE spune

  Unii jurnalisti,pentru a fi ei cu prima stire,nu se documenteaza si arunca vini nejustificate asupra multora persoane.De aceea sa raspunda fiecare pt.art.publicate si nu redactia,iar in cazuri deosebite sa fie trasi la raspundere contraventionala sau chiar penala.

  1. Lolita spune

   Acelasi lucru si pentru politicieni cind promit si mint, Nu crezi ?

 5. konrad spune

  ce se scrie aici nu e o proba corecta;Vinovatia e greu de probat,trebuie creier neica.

 6. Daniel petcu spune

  Domnul Buga ma picat la un examen acum vrei doi ani si ceva dar as pune mâna in foc pt el. După parerea mea nu-i face meseria de ras si chiar este un profesionist atât el cat si toți colegii din acea perioada. Au tot respectul meu.

 7. Lolita spune

  Este usor sa arunci cu piatra, adica tot orasul e plin de oameni cinstiti care nu au dat spaga si deci implicit toti politaii sint acuzati degeaba ? Hai sa fim seriosi….eu macar recunosc ca imi place sa fac sex deci sint nevinovata ?

  1. Alin spune

   Lasă și tu nr. de telefon aici…
   Sa văd și eu cât ești de nevinovata, ca pana nu văd, nu cred… 😂😂

 8. Ciobanita Luci spune

  Sa poarte timp de un an o banderola sau un ecuson cu inscriptia ,,NEVINOVAT”.Dar pe cei condamnati la ani de inchisoare cu executare carora li s-au distrus carierele,familiile si de ce nu chiar vietile de catre magistratii incompetenti,cine-i mai compatimeste? De ce nu sunt amplasate camere radar fixe care fotografiaza atunci cand depasesti limita de viteza si primesti amenda prin posta? Atunci ar scapa si politistii de ispita spagilor si cred ca si soferii ar respecta restrictiile de viteza.

  1. Celentano spune

   Nu se vrea.Atunci ar primi si deputatul amenda si primarul si consilierii,etc

  2. Tely spune

   Pe alte meleaguri exista avertizare de radar,dupa cateva sute de metri atentionare privind viteza cu care circuli iar apoi radarul….deci probabilitatea de a gresi este foarte mica..

 9. razvan spune

  cu buga am dat examenul pt permis si chiar daca am fost vecini de bloc nu am luat pt ca nu meritam.

 10. Octavian Strugaru spune

  Pentru stresul lui si al familiei cine raspunde?

 11. Radu Nastasa spune

  Vorba unui prieten: „Ma mananca de un autodenunt…”

 12. Madalin spune

  Buga e nevinovat !!!!

 13. Sima Ionela spune

  Nu știu ce sa zic, eu când am dat examenul auto, o domnișoară cu tupeu ia pus banii în dosar iar acesta a coborât din mașină foarte revoltat a dat-o jos și a făcut-o de tot rahatul

  1. Motanul Mustacios spune

   Frumoaso, e vorba de alt Buga. Ciocul mic daca nu stii ce vorbesti.

 14. Orzescu Cristina spune

  Incet, incet toti vor fi gasiti nevinovati.Au ei grija

  1. Ionut Daniliu spune

   Nu e adevărat, el nu merita tot circul ăsta…

  2. Paul spune

   Cum le stii dumneata pe toate….

 15. Ciprian Chirita spune

  Aveti perfecta dreptate. Imaginea unui om nevinovat trebuie reabilitata prin aceeasi campanie puternica,prin care s-a si anuntat ‘vinovatia’ lui.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate