Polițiștii pietreni, într-o misiune specială (IMAGINI)

0

În acest weekend polițiștii pietreni au avut o misiune specială, o misiune diferită față de cele pe care le prezentăm de obicei, și anume o vizită printre prichindeii de la Grădinița Elisei. Vizită în cadrul căreia l-au avut alături și pe Amax (Fane), un câine polițist care le-a prezentat copilașilor câteva exerciții demonstrative.

Pentru că în weekend am sărbătorit Ziua Tatălui, astăzi am fost invitați la Grădinița cu program prelungit Elisei din municipiul Piatra Neamț, pentru ca tatăl lui Erik să le prezinte colegilor de grădi ce înseamnă să fii polițist și cât de greu este ca partenerul tău să fie un cățel.

Astfel, colegul nostru Ștefan și partenerul lui Amax, zis Fane, un ciobănesc german de 4 ani, au prezentat copiilor câteva exerciții demonstrative și le-au vorbit despre meseria de polițist.

Totodată, am stat de vorbă cu micuții prezenți alături de noi și am surprins pentru dumneavoastră câteva cadre vesele, asemenea intervenției noastre.”, transmite IPJ Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate