Polițiștii nemțeni, în mijlocul copiilor din Barticești (GALERIE FOTO)

0

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Politie Rurala Săbăoani au organizat o ,,descindere,, în mijlocul copiilor de la Grădinița Slujitoarele Iubirii Milostive, din localitatea Barticești.

Prin joc și explicații adaptate vârstei micuților, polițiștii împreună cu cadrele didactice le-au prezentat copiilor regulile de circulație rutieră precum și ce presupune meseria de polițist.

Poliţiştii le-au prezentat celor mici regulile de circulaţie şi importanţa abordării unui comportament corect ca pietoni, pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Micuţii au învăţat să nu se joace pe drumurile publice sau în apropierea acestora, să se deplaseze doar pe trotuar și să traverseze strada doar prin locuri semnalizate, fără a alerga.

Totodată, aceştia au învățat semnificaţia indicatoarelor rutiere adresate traficului pietonal și semnificația culorilor semaforului.

Momentul mult așteptat de cei mici a fost prezentarea autospecialei și a echipamentelor din dotarea polițiștilor.

Sursa/Imagini: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate