Polițiștii nemțeni, în mijlocul copiilor – Activități preventive (FOTO)

0

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Săbăoani au desfășurat o activitate preventivă la Școala Gimnazială Gherăiești.

Cu prilejul acestei activități, polițiștii le-au prezentat copiilor informații despre etapele traficului de persoane, profilul traficantului și cel al victimei, precum și situațiile de risc ce pot apărea, fiindu-le furnizate soluții, prin metode educative specifice vârstei lor, pentru gestionarea acestora.

Acțiunea a avut drept scop creșterea gradului de conștientizare a fenomenului, prevenirea acestuia și a impactului produs asupra societății.

Fiind prezenți în mijlocul copiilor, polițiștii le-au oferit  sfaturi pentru evitarea anturajelor ce prezintă un risc ridicat de infracționalitate.

Reamintim tuturor că siguranţa copiilor este răspunderea noastră, a tuturor, părinţi, bunici sau reprezentanți ai instituţiilor abilitate să prevină şi să combată orice situaţie ce ar putea contribui la victimizarea minorilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate