Polițiștii nemțeni au dus mărțișoare pictate și un strop de bucurie micuților cazați în Piatra-Neamț

0

Primăvara este simbolul renașterii, al vieții care izvorăște de sub stratul de gheață și umple lumea de frumusețe, de recunoștință, de parfum. Prima zi de primăvară din acest an a adus polițiștii nemțeni aproape de semenii noștri, care se află găzduiți la Colegiul Tehnic ,,Gheorghe Cartianu”. Cu toții avem nevoie de speranță, iar cei mici de motive pentru a dărui celor din jur, un zâmbet.

Pentru acest moment, polițiștii au pregătit mărțișoare pictate cu simbolurile primăverii însoțite de mesajul ,,Oameni pentru oameni„, care au fost oferite micuților care se află găzduiți la Colegiul Tehnic ,,Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț.

De asemenea, polițiștii și jandarmii i-au învățat pe cei mici să modeleze baloane și i-au fost răsfățat cu picturi și dulciuri.

Solidaritatea și empatia vor sta la baza activităților pe care polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț le vor desfășura în perioada următoare, pentru cei aflați la nevoie! 

Vă dorim o primăvară frumoasă, în gânduri și fapte!

a transmis IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate