Polițiștii nemțeni au confiscat un ansamblu de vehicule și lemnul transportat fără documente

0

La data de  7 septembrie, în jurul orei 19:30, patrula mixtă formată din polițist din cadrul Poliției municipiului Roman și jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău a oprit pentru verificare, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Roman, un ansamblu de vehicule ce transporta material lemnos, condus de un bărbat de 44 de ani, din județul Suceava.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la corectitudinea documentelor ce însoțeau transportul de material lemnos, ansamblul de vehicule a fost condus, pentru verificări, la Ocolul Silvic Roman.

La data de 8 septembrie, în urma verificărilor realizate a rezultat faptul că, documentele de însoțire ale transportului au fost introduse cu întârziere în aplicația specifică.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul cu orice mijloc de transport a materialelor lemnoase în volum de peste 10 m.c. neînsoțite de documente specifice de transport.

Totodată, s-a procedat la indisponibilizarea volumului de 52,16 m.c. cherestea, în valoare de 48.200 de lei precum și a ansamblului de vehicule, în valoare de aproximativ 45.000 de euro.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate