Polițiștii nemțeni au confiscat 4400 de țigarete, prevenite din contrabandă de țigări

1

tigariÎn această dimineață, în jurul orei 07.00, polițiștii de investigarea criminalității economice și polițiștii din cadrul Poliției mun. Piatra Neamț, au confiscat 4400 de țigarete, de proveniență ucraineană și moldovenească.
În urma unei acțiunii organizate pe linia combaterii activităţilor ilicite din domeniul contrabandei cu țigări, polițiștii au depistat în piața centrală din Piatra Neamț, o femeie de 49 de ani, din Piatra Neamț ce deținea într-o geantă 220 de pachete de țigări, respectiv 4400 de țigarete, marcate cu timbru de acciză emis de Republica Moldova și Ucraina. Țigările au fost confiscate de către polițiști iar femeia este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Acțiunile vor continua și în următoarea perioadă vizând, în principal, descoperirea activităţilor ilicite din domeniul contrabandei cu țigări, precum și identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care se sustrag de la plata taxelor aferente către bugetul de stat prin desfăşurarea de operaţiuni comerciale cu încălcarea legislaţiei, fără evidenţierea activităţilor comerciale.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. mickey999 spune

    Presupun ca cele 4400 tigarete nu au fost numarate de politisti una cite una, nu-i asa?
    Ma gindesc ca numaratul ar fi putut dura o viata de om

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate