Polițiștii nemțeni, alături de elevi în săptămâna „Școala altfel”

0

La data de 3 martie, polițiștii au desfășurat activități altfel, alături de elevii Școlilor Gimnaziale din localitățile Goșmani, Siliștea, Bălțătești și Valea Seacă.

Săptămâna școala altfel i-a adus pe polițiști în mijlocul copiilor, pentru a le vorbi despre meseria lor, pentru a le prezenta tehnica din dotare și pentru a le aminti câteva reguli care îi vor ține departe de pericole.

Este o bucurie să ne aflăm mereu în preajma elevilor și să contribuim la educația acestora, prin sfaturi, exemple și prin răspunsuri la curiozitățile acestora.

Dacă alături de cei mari am avut ocazia să vorbim alături de pericolele din mediul on-line, despre bullying și legislația aplicabilă lor, cei mici au fost fascinați de tehnica din dotarea polițiștilor, abia așteptând să pornească semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor, să cunoască tainele criminaliștilor sau să facă cunoștință cu Oscar, partenerul de nădejde al polițiștilor.

Indiferent de locul unde ne-am întâlnit în această săptămână, polițiștii vă mulțumesc pentru primirea călduroasă și pentru toate întrebările altfel cu care ne-ați întâmpinat.

a transmis IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate