(FOTO) Polițiștii locali, razie printre cerșetori

0

Joi, 21 noiembrie, între orele 06:00 – 22:00, Poliția Locală Piatra-Neamț a organizat și desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii cerșetoriei și a faptelor antisociale.

Patrule ale Poliției Locale Piatra-Neamț, împreună cu lucrători ai Direcției de Asistență Socială – Primăria Piatra-Neamț au depistat și identificat un număr de nousprezece persoane care apelau la mila publică.

Paisprezece dintre acestea au fost sancționate contravențional, iar alte treisprezece persoane au fost amendate pentru încălcarea normelor de conviețuire socială (Legea 61/1991R – pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice).

Valoarea totală a amenzilor aplicate în cele douăzeci și șapte de cazuri a fost de 3.400 de lei.

Totodată, șaizeci și șapte de lucrători comerciali, de la tot atâtea unități de alimentație publică (baruri și restaurante), au fost atenționați cu privire la respectarea prevederilor articolului 2, punctul 22, din Legea 61/1991R („servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate, precum şi a minorilor”).

De asemenea, miercuri, 20 noiembrie 2019, agenți ai Poliției Locale Piatra- Neamț au acordat sprijin reprezentanților DelGaz Grid,  Poliției Municipiului Piatra-Neamț și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț, în cadrul unei ample acțiuni de depistare a furturilor de energie electrică sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea, în cartierul Văleni .

  • Informații transmise de Poliția Locală Piatra-Neamț
dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate