Polițiștii locali din Piatra-Neamț asigură ordinea în preajma școlilor în care se organizează Evaluarea Națională

0

Pe lângă activitățile zilnice specifice cât și cele dispuse de I.P.J. Neamț cu ocazia anchetelor epidemiologice, paza Centrului de Carantină, acțiuni comune, etc., polițiștii locali din cadrul Birourilor Ordine Publică și Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra-Neamț asigură, în perioada 15.06.2020 – 26.06.2020, activități de menținere a ordinii și liniștii publice în zona a 8 unități de învățământ din Piatra-Neamț, între orele 07.30 – 13.00, odată cu desfășurarea examenului de Evaluare Națională a elevilor de clasa a VIII -a.

De asemenea, odată cu finalizarea examenului la matematică, din data de 17 iunie 2020 și până pe 26 iunie 2020, Poliția Locală Piatra-Neamț monitorizează și  întreprinde măsuri specifice de menținere a ordinii și liniștii publice la Centrul de Examen  – Școala Gimnazială nr. 5 Piatra – Neamț, unde se vor corecta tezele și eventualele contestații.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate