Polițiștii din Bicaz au adus zâmbetul și bucuria pe chipul a peste 60 de copii defavorizați

1

Cu ocazia apropierii Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului, prin eforturi proprii, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bicaz şi din cadrul posturilor de poliţie arondate acesteia au reușit să aducă zâmbetul, căldura și bucuria pe chipul a peste 60 de copii defavorizați din comunele Dămuc, Bicaz-Chei, Bicazu Ardelean, Tașca, Tarcău, Hangu, Poiana Teiului, Borca, Farcaşa, Ceahlău şi Grințieș.

„În zilele de 12 şi 13 decembrie, colegii mei au împărțit cadouri, contribuind la asigurarea unui minim necesar copiilor care sunt lipsiți în această perioadă a sărbătorilor de iarnă de lucruri folositoare lor, însă au oferit și sfaturi preventive pentru diminuarea victimizării lor.”,  a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan.

Fiecare a primit un pachet, ce conține în primul rând dulciuri și jucării pentru a le aduce aminte că sunt copii, fructe şi alimente pentru sănătate și energie, alături de cărți și creioane pentru a-i sprijini în activitățile școlare.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Remus spune

    E. De Apreciat și Felicitat un astfel de eveniment , care pentru Secția 12 ori POLITIA orașului Bicaz constituie o Premieră ,in Trecut astfel de Acțiuni neavând loc, de FELICITAT și cadrele , lucrătorii care și au făcut Timp ,vreme să participe la acest Eveniment.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate