Polițiștii au intervenit la 369 de sesizări în perioada 24-26.12.2016

0

Ca în fiecare an, polițiștii nemțeni au fost la datorie pentru prevenirea faptelor antisociale şi asigurarea unui climat de siguranță și ordine publică. Prezența acestora în mediile de interes operativ, cât și acțiunile organizate în această perioadă poate fi o cauză a diminuării evenimentelor, având în vedere că s-a înregistrat o scădere a sesizărilor prin 112.

În cadrul activităţilor desfăşurate în perioada 24-26.12.205, poliţiştii au constatat 62 de infracţiuni, majoritatea de natură judiciară, iar pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat peste 304 de sancţiuni, în valoare de peste 120.000 de lei. Polițiștii rutieri au acționat cu 14 aparate radar și au sancționat 72 de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză în această perioadă, fiind reținute 11 permise de conducere iar alte 5 permise au fost reținute pentru conducerea sub influența alcoolului.

În perioada de referință, poliţiştii au intervenit și au soluționat 369 de sesizări prin sistemul unic de urgență 112, cu 41 mai puține decât în aceeași perioadă a anului trecut. Majoritatea apelurilor au reprezentat scandaluri produse în mediul rural, polițiștii aplicând 95 de sancțiuni pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

Polițiștii de investigarea criminalității economice au acționat pentru prevenirea comerțului ilicit și au aplicat 8 sancțiuni pentru abaterile constatate, confiscând produse alimentare în valoare de 783 de lei.
Și în perioada următoare acțiunile vor fi intensificate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate