Polițiști filmați încălcând legea

1

O mașină de poliție ce aparține Inspectoratului de Poliție Bacău a fost surprinsă de o cameră de luat vederi în trafic, în timp ce depășea ilegal un camion cu lemne înmatriculat în Neamț.

Filmarea a fost făcută pe data de 19 martie pe drumul ce duce de la Moinești spre Neamț prin Ardeoani.

Mașina de poliție se ”grăbea” să ajungă la intersecția de la Ardeoani, unde a întors și a oprit în celebrul loc unde stau polițiștii băcăoani să vâneze șoferii ce vin dinspre Neamț.

1 Comentariu
  1. Emy spune

    Poate. , Tot văzut deunăzi că Cei din Comisia de Specialitate au dat deja Aviz favorabil la prevederea in care e stipulat că se presemnalizează cu 1000M înainte prezenta Radarului și deasemenea. că e instalat in Autospeciale inscripționate și că. Nu se pot amplasa. cu pistolul Radar la mai mult de 10 M de autospeciala . ORICUM IN Romania ,Singura și Unica. Preocupare ,unde au avut inițiativa ,amendament de adus a fost legea Codul Rutier și aici Toate partidele care au fost la Guvernare , cu precizarea că Startul l au dat cei din PDL actual PNL , cu Taxă pe drum , inclusă în carburant , Unde plătești. Dublu , in carburant și în Rovinieta , in Afara se plătește Da numai Taxa pe autostrăzi Nu și în carburant . Aici Nu ne mai Inspiram după modele Europene ,ca și cu Camerele de bord , Numai la NOI poți vedea ,găsi prin Unele mașini. câte cele. Fire , cabluri de : .statie. , anti radar a rămas de la precedentul , priza Ptr telefon , mai Nou. de la Camera de bord , de. când te urci in unele zici că ai nimerit in Centrala telefonică din filmul Pădurea de Stejari, OK au și strainii camere DA. Numai una din Fabrica și aceea Ptr mersul cu spatele , manevre . Ca la Noi la Nimenea , poate doar Ukraina , că tot. suntem. Vecini și unele modele se pot lua !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate