POLITICIENI INCONȘTIENȚI, schimbați de urgență legea! Dați mâncare oamenilor din spitale!

1

Norma de hrană din spitalele din România este stabilită de Guvern iar în momentul de față este de sub 15 lei pe zi. Cu alte cuvinte, un bolnav are dreptul la 3 mese pe zi a căror contravaloare (cumulat) nu poate depăși această sumă.

Această reglementare legală este o PORCĂRIE tolerată de toate guvernele care s-au perindat la conducerea României iar această MIZERIE legislativă trebuie schimbată urgent. Să mănânce parlamentarii și guvernanții de 15 lei pe zi, dacă pot.

Primăriile sau consiliile județene care au în subordine spitale pot suplimenta din fonduri proprii această normă de hrană dar nu și spitalele de stat – și în fond, de ce să se dea din bugetele locale pentru îngrijirea din spitale atât timp cât noi plătim asigurări de sănătate? Nu e corect!

Acum că ați terminat circul electoral puneți mâna și schimbați de urgență porcăria asta de lege cu 15 lei norma de hrană pe zi pentru un bolnav, politicieni inconștienți ce sunteți!
Dați mâncare oamenilor din spitale!

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
 1. PD spune

  Am trei saptamani de cand am iesit din spital si nu am vazut asa ceva la masa.
  Dimineata era gem, unt, branza topita salam/sunca
  La pranz ciorba de legume, (pure, faslole verde sau mazare) cu carne
  Seara putea fi o budinca cu paste sau altceva ca felul doi, am avut si chec.
  Si ceai cald la toate mesele.
  Nu am primit niciodata biscuiti varsati, paine prajita sau ce alte lucruri ne mai aratati prin poze, si nici un caz in aceste cantitati.
  PS am fost in spitalul vechi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate