Politia Rutiera vegheaza

0

În ziua de 9 februarie, în jurul orei 00.10, un echipaj din cadrul Politiei municipiului Piatra Neamt a oprit pentru control, pe b-dul Traian din municipiu, un autoturism condus de R. Leon de 33 ani, din Piatra Neamt. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest. Acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii îmbibatiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 8 februarie, în jurul orei 19.20, un echipaj din cadrul Politiei orasului Roznov, a depistat pe strada Zorilor din Roznov, pe L. Vasile de 26 ani, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 8 februarie, în jurul orei 11.50, lucrătorii Postului de Politie Brusturi, au fost sesizati despre producerea unui accident fără victime pe DN 15 C, pe raza localitătii Brusturi, judetul Neamt. În urma investigatiilor, politistii au stability că numitul C. Mihai de 51 ani, din Tg. Neamt a condus un autoturism pe DN 15 C, iar datorită neatentiei a pierdut controlul volanului si a intrat în santul de pe marginea drumului. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii îmbibatiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 8 februarie, în jurul orei 14.45, Politia municipiului Piatra Neamt, a fost sesizată despre producerea unui accident pe b-dul Republicii, soldat cu pagube materiale. În urma cercetărilor, politistii au stabilit că în timp ce V. Gheorghe de 52 ani, din municipiu, conducea un autoturism având în aerul expirat o concentratie de 1,18 mg/l alcool pur, nu a păstrat distantă fată de un autoturism care circula regulamentar în fata sa, intrând în coliziune cu acesta. V. Gheorghe a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Stiri Neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate