Poliția Locală Piatra-Neamț – Informare de interes public

0

Primul weekend de vară calendaristică aduce la Piatra Neamț o multitudine de evenimente dedicate aniversării Zilei Copilului dar și debutului sezonului estival.

Polițiștii locali de ordine publică precum și cei ce asigura fluența traficului rutier și pietonal vor fi prezenți la toate manifestările ce au ca punct de plecare ziua de 1 iunie.

Astfel, la expoziția de dinozauri ce se va deschide sâmbătă, în Ștrandul Municipal, pentru cei mici și cei mari deopotrivă, echipajele Poliției Locale Piatra Neamț se vor asigura că totul se va desfășura într-un climat de ordine și siguranță publică.

Un alt punct din centrul orașului, unde polițiștii locali vor fi prezenți, pe tot parcursul lunii iunie, începând din acest sfâșit de săptămână, va fi piața volantă dedicată micilor producători locali, pe platoul din parcarea de peste pârâul Cuiejdi. Traficul în zonă va fi fluidizat de echipaje ale Serviciului Siguranță Rutieră, iar măsurile specifice de menținere a ordinii și liniștii publice vor fi asigurate de echipaje ale Serviciului Ordine Publică și Serviciului Dispecerat și Intervenție Rapidă.

Nu în ultimul rând, pe platoul Curții Domnești, în sistem integrat, se va acționa pentru menținerea ordinii și liniștii publice cu ocazia activităților desfășurate de I.S.U. Neamț, I.J.J. Neamț și I.P.J. Neamț, de Ziua Internațională a Copilului.

Reamintim cetățenilor municipiului Piatra Neamț și tuturor celor ce vor fi prezenți la evenimentele sus enumerate, că în cazul în care sunt martori ai unor fapte de natură antisocială, pot apela în timp real Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț, disponibil 24 de ore din 24, tel. 0233231300, Poliția Municipiului Piatra Neamț ori I.J.J. Neamț.

Informare transmisă de Poliția Locală Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate