Poliția Locală Piatra-Neamț începe să o ia pe ulei! A prins și amendat o femeie de 71 de ani care a făcut curat în fața blocului

5

O femeie care a strâns din fața blocului gunoaiele aduse de vântoasa de zilele trecute s-a trezit cu Poliția Locală la ușă pe motiv că nu a sortat și pus corect în pubele gunoiul strâns din fața blocului. Toată povestea o puteți vedea în materialul video de mai jos.

Primul aspect de care trebuie ținut cont este faptul că deși polițiștii locali au aplicat amendă pentru că nu a depus această femeie gunoiul selectat, în realitate gunoiul ridicat de firma de colectare este taxat ca neselectat.

În al doilea rând, faptul că pe lângă sancțiune au umilit femeia si au pus-o să sorteze gunoiul adunat din fața blocului este chiar dincolo de orice limită, mai ales că existau circumstanțe atenuante legate de contextul în care s-a produs mizeria din fața blocului.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Cris spune

  Mi ar place sa le vad fata acestor politisti,cand le da amenda la interlopi. Acolo nu se baga nimeni ,la doamne trecute de 70,ca i mult mai simplu. Tara de tot rasul ,angajati pe 5000 de euro

 2. Florin Tataru spune

  Incă nu-I tarziu sa conteşte amenda abuzivă MAXIM o SUGESTIE pentru a-si satisface „funcția”putea di dată de comunitari(militia locala)

 3. Vasile Claudiu Pop spune

  Ar trebui sesizați șefii lor , să vină sa-i amendeze pentru depozitarea defectuoasă a materialelor de constructii

 4. koss spune

  Mda , masuri dupa mintea si educatia , celor de la locala…In parcarea de la Sarata nu vad gunoaiele aruncate de soferii de la SC. Troleibuzul…pachete de tigari goale , pahare de cafea , cotoare de la aparatele care emit bilete , chistoace , servetele s.a..

 5. Stel spune

  Indiferent daca selectam sau nu gunoiul, platim pret de gunoi neselectat !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate